пʼятниця, 28 жовтня 2011 12:55

Дженніфер Лопес натякнула на початок нових стосунків

Журнал Glamour помістив Дженніфер Лопес на обкладинку свого нового номеру. В інтерв'ю виданню 42-річна актриса зізналася, як вона пережила закінчення її 7-річного шлюбу з Марком Ентоні, пише The Daily Mail.

"Я винесла великий урок з усього того, що зі мною сталося. У першу чергу, ви повинні любити себе. Вам повинно бути добре з самим собою, перш, ніж буде добре з кимось ще. Ви повинні цінувати себе і знати, що гідні багато чого. І поки ви не почнете цінувати і любити себе, у вас не буде здорових стосунків", - підкреслила знаменитість.

Останнім часом актрису стали помічати в товаристві її колеги по цеху Бредлі Купера.

"Я думаю, що дати чому-небудь шанс, по-справжньому пізнати когось хочеться подалі від громадськості, - розповіла вона про початок нових стосунків. - Але, як ви знаєте, засоби масової інформації дуже кваплять події".

Кінець шлюбу Дженніфер Лопес і співака Марка Ентоні настав у липні цього року і відтоді артистка поринула з головою в роботу. Співачка розробила асортимент одягу для американського універмагу Kohl's.

"Те, що я любила, коли мені було 16 і я жила в Бронксі - джинси, футболки - я все ще це люблю. Але зараз я багато подорожую по світу і бачу багато модного одягу. Все це я використала для створення нової колекції одягу для Kohl's", - розповіла Лопес про свою колекцію.

Зараз ви читаєте новину «Дженніфер Лопес натякнула на початок нових стосунків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути