пʼятниця, 31 серпня 2012 11:11

Піппа Міддлтон написала книгу про розваги

Піппа Міддлтон написала книгу про розваги
За даними ЗМІ, Міддлтон-молодша отримала за публікацію шестизначну суму Фото: zirki.info

Сестра Кейт Міддлтон Піппа написала книжку про розваги і про те, як влаштувати британську вечірку з будь-якої нагоди, повідомляють ЗМІ Великої Британії.

У видавництві Michael Joseph цю книгу називають "повним гідом по створенню свята та розвагам на будь-який випадок".

Піппа Міддлтон працює в компанії своїх батьків Party Pieces, яка продає аксесуари для вечірок. Тут якийсь час працювала і старша сестра, нині дружина принца Вільяма. Піппа також співпрацює з лондонською фірмою з організації свят Table Talk.

Молодша з сестер Міддлтон, яка прославилася 1,5 роки тому під час весілля Кейт, де вона була подружкою нареченої, відома своєю любов'ю до вечірок і свят, так що книгу вона написала про те, що знає найкраще.

На обкладинці Celebrate ("Святкуйте") Піппа зображена особисто. За даними ЗМІ, Міддлтон-молодша отримала за публікацію шестизначну суму. При цьому слідом за цією книгою, яка вийде в жовтні, може з'явитися друга.

З виходом книги Піппа ризикує потрапити під хвилю критики за те, що користується становищем своєї сестри для просування власних проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Друг Піппи Міддлтон погрожував папараці пістолетом

"Це дуже корисний і практичний гід по британським вечіркам з будь-якого приводу, він надихає, а більшість ідей зовсім не вимагатимуть від вас великих фінансових вкладень", - йдеться в повідомленні видавців.

Зараз ви читаєте новину «Піппа Міддлтон написала книгу про розваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути