пʼятниця, 26 лютого 2021 14:53

"Перед зйомками робив знеболювальний укол" - актор розповів, як знімався у "Скаженому весіллі 3"
5

Актор Арам Арзуманян брав участь у зйомках кожної частини комедії "Скажене весілля". Він грав роль зятя сусіда Середюків - Ашота. 25 лютого почався показ фінальної частини фільму в кінотеатрах.

Про те, як поєднував участь у "Танцях з зірками" та зйомках "Скаженого весілля 3", Арзуманян розповів Gazeta.ua.

"З дитинства займався професійним спортом. Через те, що різко залишив спорт, почалися проблеми з попереком. На одній з танцювальних репетицій травмував спину. Масажист мені її вправив. Ще танцював і знімався того ж дня. Перед зйомками робив знеболювальний укол, а коли режисер Любомир Левицький кричав: "Мотор, почали" вирівнював спину через силу і вмикався у свого персонажа, в якого немає болю. Знімали динамічну сцену, в якій спецназ захоплює нас. Виривався і бився, а спина болить. Як тільки звучало "Стоп", знову ставав Арамом і криво стояв. У перервах між зйомками робив укол і далі знімався", - згадав актор.

Актор поділився деталями зйомок комедії
Фото: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
Актор поділився деталями зйомок комедії
Актор поділився деталями зйомок комедії
Актор поділився деталями зйомок комедії
Актор поділився деталями зйомок комедії

Партнерка Арзуманяна в танцювальному шоу Тоня Руденко приїжджала до нього на знімальний майданчик.

"Репетирували з нею пасадобль (один з різновидів бального танцю. - Gazeta.ua). Грав у сценах, потім виходив до неї, коли відбувалася перестановка, і ми танцювали просто на асфальті. Перехожі впізнавали, фотографувалися. Казали: "Так ось, де ви навчаєтесь танцювати", - розповів він.

Також Арзуманян зазначив, що полюбив бальні танці після участі в шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата виходять без білизни. Для академічного театру це незвично - актор

"Раніше дружив з такими, як я, - брутальними борцями. Але був шокований, звідки в мене така любов до танців. У бальних танцях є те, що мені пасує: веде чоловік. Та окрім брутальності, ти ще маєш правильно ставитися до жінки. Якось танцювали фокстрот, приходить хореограф, який показує підтримку. Він з такою легкістю піднімав партнерку. Подумав: "Я чемпіон України, та й набагато сильніше за тебе". Робимо підтримку з Тонею, піднімаю її вгору. А хореограф ледь зі сміху не помер. Бо я її підняв, як штангу. А плавно і красиво - це вкрай важко", - додав актор.

Акторка Катерина Файн дебютувала на великому екрані. Вона зіграла головну роль у фінальній частині комедійного фільму "Скажене весілля", прем'єра якого відбулася 25 лютого. Її героїня Рада Алькарес виходить заміж за наймолодшого з родини Середюків - Захара.

Зараз ви читаєте новину «"Перед зйомками робив знеболювальний укол" - актор розповів, як знімався у "Скаженому весіллі 3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути