Ексклюзиви
вівторок, 23 лютого 2021 10:29

"Свекруха кинула в мене торт" - акторка поділилася деталями зйомки "Скаженого весілля 3"
6

Акторка Катерина Файн дебютувала на великому екрані. Вона зіграла головну роль у фінальній частині комедійного фільму "Скажене весілля", прем'єра якого відбудеться 25 лютого. Її героїня Рада Алькарес виходить заміж за наймолодшого з родини Середюків - Захара.

Про головну роль у повнометражному фільмі та деталі зйомок Файн розповіла кореспондентці Gazeta.ua.

"Коли до мене зателефонувала кастинг-директорка Ася Коршун і запропонувала відзняти самопробу на роль Ради, розхвилювалася. Але опанувала себе і поставилася до цього з максимальною відповідальністю. Записувала самопробу з вечора і до 5:00. Пізніше Ася повідомила, що режисеру сподобалося. Мене запросили на парні проби зі Славою Хостікоєвим, який грав роль Захара. Знайомі не були. Знайшла його в Facebook і запропонувала зустрітися. Важливо було більше дізнатися про людину, з якою працюватиму. Так почуваюся впевненіше. Під час кастингу ми добре зіграли сцени. Режисер Любомир Левицький після проб тільки запитав: "Коли станеш зіркою, вітатимешся?". Зрозуміла, що все пройшло вдало", - згадала Файн.

Про затвердження на роль акторці повідомили через тиждень.

Катерина Файн розповіла про головну роль у комедійному фільмі
Фото: надане піар-менеджером повнометражних фільмів студії FILM.UA
Катерина Файн розповіла про головну роль у комедійному фільмі
Катерина Файн розповіла про головну роль у комедійному фільмі
Катерина Файн розповіла про головну роль у комедійному фільмі
Катерина Файн розповіла про головну роль у комедійному фільмі

"Коли дізналася, емоції переповнювали. Сміялася, плакала і стрибала. Повідомила коханому. Також подякувала викладачеві Анатолію Івановичу Захарченку, який зі мною працював багато років. Батькам розповіла, коли вже розбили тарілку. Не хотіла казати, доки не була впевнена. Переживала, щоб не припинили зйомки через пандемію", - розповіла вона.

У сценарії "Скаженого весілля 3" була прописана значна кількість танцювальних та вокальних номерів.

"Моя героїня мріяла стати співачкою. А я обожнюю танцювати і співати. Отримувала неймовірне задоволення від сцен. Навіть пропонувала костюмерам свої варіанти суконь та аксесуари. Вдячна їм, що більшість моїх ідей вони підтримали. Просила гримерів зробити такі макіяж і зачіску, які хотіла б собі, якби виступала на сцені", - зазначила Файн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінотеатру "Жовтень" виповнилося 90 років, на ювілей глядачів чекають подарунки

"Був смішний момент під час зйомок. Є сцена, де всі кидаються тортами. Для мене стало несподіванкою, коли Леся Самаєва, яка зіграла мою свекруху у фільмі, кинула в мене торт. Продюсер Юрій Горбунов підговорив її, щоб зробила це, коли я не очікувала. Домовилися на рахунок "5", а Леся зробила це раніше. Не встигла ні заплющити очі, ні підготуватися якось. Запах цитрусового торта запам'ятаю надовго", - додала Файн.

Фінальна частина комедії "Скажене весілля" виходить у кінотеатральний прокат 25 лютого. Окрім акторів, у зйомках фільму взяли участь такі зірки, як Юрій Горбунов, Олег Винник, Потап, Позитив, Петро Бампер та Надія Мейхер.

1-ша частина франшизи вийшла 4 жовтня 2018 року. Стрічка встановила 2 національні рекорди: касових зборів серед вітчизняних фільмів і рекорд кількості глядачів кіно українського виробництва. 25 грудня 2019 року вийшло "Скажене весілля 2".

Зараз ви читаєте новину «"Свекруха кинула в мене торт" - акторка поділилася деталями зйомки "Скаженого весілля 3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути