середа, 19 березня 2014 15:14

Павло Зібров носить з собою пістолет

Автор: baseofmp3.com
 

Співак 56-річний Павло Зібров не готовий захищати свою батьківщину, якщо доведеться. Про це він зізнався кореспонденту Gazeta.ua.

"Мене по віку не візьмуть. Туди беруть здорових міцних хлопців, яким до 45 років. Я можу воювати словом чи піснею. Вмію домовитися, примирити людей. Налаштовую на патріотичний лад, на героїзм, щоб захищали країну", - каже співак.

Він має пістолет "Форт" з гумовими кулями. Його за хороші концерти подарував Валентин Наливайченко, коли 2006-го був призначений першим заступником голови СБУ.

"Постійно вожу з собою. Лежить у бардачку. Раз захистився на вулиці. Йшло кілька хлопців. Причепилися до мене. Точно не автограф хотіли. На руках побачив кастет. Витягнув пістолет, перед ними перезарядив. Вони вибачились і пішли другою дорогою. Пістолет травматичний, око чи ногу можна поранити. Якщо прийдеться йти на війну, за пару годин згадаю, як стріляти з різних видів зброї - і я в строю".

1982-го Зібров поїхав до Афганістану у складі ансамблю пісні та танцю Збройних сил.

"Відразу попередили, що їдемо в гарячу точку. Два місяці виступали з концертами. Не раз доводилося стріляти. Автоматами відбивали наступ на частину.
Через події в країні згадав про свої старі пісні з громадянською позицією. Ними починаю виступи останні чотири місяці. Пісню "Є в нас воля, є в нас доля" присвятив незалежності України, а вона як сьогодні написана".

Вважає, що кримчани пошкодують, що відмовилися від України.

"Ейфорія пройде за півтора місяця. Вони шаленіють від щастя, хочуть в Росію, гадають попадуть в колишній Радянський Союз. Старше покоління хоче ковбасу по 3.20. Телефоную двоюрідним братам, які там живуть. Вони між собою сваряться через розкол, стосунки уже не ті".

Зараз ви читаєте новину «Павло Зібров носить з собою пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути