четвер, 08 грудня 2022 19:12

Спецтема: Війна Росії проти України

Осадча показалася у вишиванці як у Зеленського: скільки вона коштує

У середу, 7 грудня, телеведуча Катерина Осадча вийшла в Instagram щоб привітати з іменинами і себе, і шанувальниць Катерин.

Про щастя і перемогу вона заговорила у стильній вишиванці від українського бренду з британським присмаком Indposhiv. У такій самій вишиванці, але кольору хакі, президент Володимир Зеленський був на церемонії нагородження "Національна легенда України" в серпні 2022 року, передає "24 канал".

Автор: instagram.com/kosadcha
  У День Катерини ведуча Катя Осадча сфотографувалася в ефектній вишиванці від бренду Indposhiv
У День Катерини ведуча Катя Осадча сфотографувалася в ефектній вишиванці від бренду Indposhiv

Тоді ця сорочка стала ще одним символом незламності українського народу. У колекції бренду також знявся Масі Найєм – адвокат і боєць ЗСУ, який втратив око на війні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча різко звернулася до українців, які хизуються життям за кордоном

У колекції Осадчої безліч вишитих суконь від модельєрки Юлії Магдич, однак в іменини вона обрала сорочку від бренду, про який всі заговорили лише 2022 року.

Автор: Офіс президента
  У такій самій вишиванці, але кольору хакі, президент Володимир Зеленський був на церемонії нагородження "Національна легенда України"
У такій самій вишиванці, але кольору хакі, президент Володимир Зеленський був на церемонії нагородження "Національна легенда України"

На ній лляна вишиванка з національної колекції Indposhiv. Її дизайн розробила білоруська художниця Руфіна Базлова, яка започаткувала напрямок протестної вишивки. На ній червоним по білому вишиті чоловік і жінка, що тримаються за руки, танки, БТРи та квітучі дерева.

На офіційному сайті Indposhiv вартість такої вишиванки від 11 до 19,5 тис. гривень.

Телеведуча Катерина Осадча на початку російського вторгнення закликала українських зірок, які перебували в Росії, не мовчати про війну.

Осадча розповіла, що їй відповіла зрадниця Регіна Тодоренко. Знаменитість у програмі ЖВЛ розповіла, як вони листувалися.

Зараз ви читаєте новину «Осадча показалася у вишиванці як у Зеленського: скільки вона коштує». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути