субота, 26 листопада 2022 17:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Осадча різко звернулася до українців, які хизуються життям за кордоном

Телеведуча Катерина Осадча емоційно відреагувала на публікації деяких українців, які хизуються усіма перевагами життя за кордоном і забувають, що в їхній країні триває війна.

В Instagram знаменитість звернулася до своїх співвітчизників та попросила мати хоч трохи поваги до тих, хто зараз опинився у скрутному становищі. Про це пише ТСН.

"Не буду нікого відмічати і ганьбити. Але майте клепку, якщо ви в теплі, зі світлом за кордоном, не варто кричати, як вам класно", – написала вона.

Осадча зазначила, що зараз кожен має право проживати життя, але варто не забувати і про події, які охопили Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча показала фото з родичем, якого не афішує

Зокрема, телеведучу розгнівало те, як деякі люди хизуються відвідуваннями ресторанів і кафе, а також виставляють фото з тістечками у мережу в той день, коли в Україні вшановують пам'ять жертв Голодоморів.

"Всі мають право на своє життя, але ми зараз всі українці і маємо підтримувати одне одного, а не дратувати. Ну і тарілки з тістечками в День пам'яті жертв голодомору – окремий вид цинізму", – написала Катерина.

Автор: instagram.com/kosadcha
   Катерина Осадча емоційно відреагувала на публікації деяких українців, які хизуються усіма перевагами життя за кордоном і забувають, що в їхній країні триває війна
Катерина Осадча емоційно відреагувала на публікації деяких українців, які хизуються усіма перевагами життя за кордоном і забувають, що в їхній країні триває війна

Телеведуча Катерина Осадча на початку російського вторгнення закликала українських зірок, які перебували в Росії, не мовчати про війну.

Осадча розповіла, що їй відповіла зрадниця Регіна Тодоренко. Знаменитість у програмі ЖВЛ розповіла, як вони листувалися.

Зараз ви читаєте новину «Осадча різко звернулася до українців, які хизуються життям за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути