понеділок, 20 березня 2017 18:25

Оля Полякова вразила на червоній доріжці премії "Viva! Найкрасивіші"
3

Оля Полякова
Оля Полякова та Анатолій Анатоліч
Оля Полякова та Анатолій Анатоліч

На церемонії "Viva! Найкрасивіші " співачка Оля Полякова змінила рекордну кількість суконь.

У київському палаці "Україна" пройшла дев'ята церемонія нагородження "Viva! Найкрасивіші 2017 ". Ведучою заходу втретє стала Оля Полякова, їй компанію на сцені склали шоумен Анатолій Анатоліч і ведучий "Євробачення" Олександр Скічко.

За вечір артистка змінила шість нарядів. На червоній доріжці Полякова з'явилася у вишуканому червоному платті в підлогу з відкритим верхом і довгим шлейфом від Jovani, прикрашеному розсипом каменів, яке підкреслює струнку фігуру співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оля Полякова представила альбом суперхітів

Крім пари шикарних суконь від Jovani на ведучій в святковий вечір красувалися моделі від Anna Bublik, Nadya Dzyak і Navro. Артистка виїхала на сцену на триметровому кришталевому коні. Після виступу Полякова, у властивій для себе манері, прокоментувала результати премії, в якій була номінована: "Ви там сперечайтеся, хто найкрасивіша, а я собі знаю!"

А колега по сцені Тіна Кароль після отримання премії у вдячній промові зізналася, що бере приклад з Олі Полякової:

"У цьому залі сьогодні так багато прекрасних жінок, які надихають і чимось краще за мене. Наприклад, іронічна і найвеселіша Оля Полякова, яка ніколи не згущує фарби і щаслива від шпильок до самого "кокошника". Я беру приклад з тебе! "

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова вразила на червоній доріжці премії "Viva! Найкрасивіші"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути