Ексклюзиви
пʼятниця, 16 листопада 2012 15:21

Ольга Сумська мріє відкрити ресторан і салон краси

Ольга Сумська мріє відкрити ресторан і салон краси
Також у акторки є божевільна ідея — мати свою галерею Фото: foto.delfi.ua

У дитинстві Ольга Сумська обожнювала пернатих, але любов до мистецтва перемогла. Сумська не мріяла стати актрисою. Її вабило красиве життя. Нині, коли гламур і тусовки стали щоденною роботою, Ольга мрія зовсім про інше, повідомляє ТСН.

"У мене було налагоджено виробництво синичників і шпаківень. Татко приносив мені з театру, зі столярної майстерні синичник", - розповіла актриса в ефірі програми "ТСН.Особливе".

У 12 Сумська вирішила, що хоче бути вчителем музики. Остаточний вибір зробила у 16.

"Коли вже я навчалася в 10 класі, я різко змінила напрямок. Я тоді не усвідомлювала, що саме ця професія стане моєю головною професією життя", - зазначила вона.

Сумська хвалиться, що у житті їй все дається легко. На вступному іспиті у театральний отримала всі п'ятірки.

"З цією одержимістю і вірою в себе я читала "Зенітниць". Ось це от: "Ой, мамочко! Ой, рідна! Вогонь!". Я кричала так "Вогонь!", що збігалися всі, хто там стояв за дверима", - підкреслила Ольга.

Сумська не приховує, що професія актриси — це шлях до її мрії про красиве життя. Вона любила західну естраду, дивилася зарубіжні фільми і уявляла себе в образі улюблених американський актрис. І мріяла про розкіш.

"Мені це здавалося чимось недосяжним, позахмарними: голлівудські сукні, ці шикарні діви в особі Марлен Дітріх, Мерілін Монро, Грети Гарбо, Грейс Келлі", - зізналася актриса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За гонорар від "Роксолани" Сумська купила собі норкову шубу

Сьогодні, коли Сумська зіграла десятки ролей і досягла всього, про що мріяла в юності, артистка хоче іншого.

"Божевільне є бажання - мати свою галерею. Я небайдужа до живопису. Хотілося б ресторанчик який-небудь, такий акторський, і можливо салончик", - поділилася актриса.

Те, що і ці мрії здійсняться, вона не сумнівається. Для цього, на її думку, потрібні лише дві речі — фінансова підтримка і впевненість у своїх силах. Останнього в неї хоч греблю гати.

"Коли є мета, я не бачу перешкод. От якщо я собі поставила за мету, я йду до неї, я ніколи не скажу собі "ні". Я кажу тільки "так", - підкреслила Сумська.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Сумська мріє відкрити ресторан і салон краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути