вівторок, 09 жовтня 2012 10:50

Антоніна Паперна вже знімається в кіно

Антоніна Паперна вже знімається в кіно
Донька Ольги Сумської грає в невеликих епізодах Фото: e-motion.tochka.net

Дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка навчається зараз в Москві у Щукінському театральному училищі, вже знімається в кіно у маленьких епізодах. Про це Сумська розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Ця бацила акторська притаманна мабуть всій династії. Ну що робити? Нехай розпочинає свій власний акторський шлях. І дай боже їй успіхів в цьому", - наголосила акторка.

За словами Сумської, її донька вчиться гарно.

"Вже знімається в кіно. Мала зйомки з Валерієм Тодоровським у невеличкому епізоді. Грала Тетяну Самойлову молоду. Це якраз такий фільм про російський кінематограф. І коли ми зазирнули до Вікіпедії, якийсь збіг обставин, родина Тетяни Самойлової по польській лінії, її прабабця — Розалія Паперна. А Тоня ж має прізвище Паперна. Що це таке? Це неймовірний збіг обставин. Значить не випадково", - підкреслила акторка.

Між тим Сумська зауважила, що треба знімати якісне українське кіно, яке б відкривало нові горизонти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ольги Сумської стане актрисою

"Це ж величезна ідеологічна сила. Тому що саме в кіно можна закласти ті моралі, які сьогодні втрачаються. Отака тотальна деморалізація суспільства, яка сьогодні спостерігається у нас. Як все це зібрати докупи, оці чесноти? Завдяки телебаченню, завдяки кінематографу. Мають бути хороші, високодуховні проекти", - наголосила знаменитість.

Зараз ви читаєте новину «Антоніна Паперна вже знімається в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути