пʼятниця, 26 жовтня 2012 00:30

Еротичні сцени з Ольгою Сумською вирізали

У Києві триває 42-й щорічний кінофестиваль "Молодість". 23 жовтня в кінотеатрі "Київ" у рамках програми "Українські прем'єри" показали стрічку українського режисера 56-річного Олександра ІгнатушІ "Мамо, я льотчика люблю!". Її знімали протягом трьох років на кіностудії ім. Довженка.

— Це історія красивої жінки — відомої актриси, яка шукає кохання, — каже Олександр Ігнатуша. — Головну героїню — театральну акторку Любов Журбу — здуру кидає її чоловік. Протягом усього фільму хоче повернути її, але вона закохується в молодого льотчика. Сьогодні Ольга Сумська — єдина актриса, яка могла це зіграти. 10 років тому це була б роль Ади Роговцевої.

Бюджет стрічки — 6 млн грн. Гроші виділила держава.

— Цей фільм буде цікавий усім, але жінкам особливо. Це — повернення романтики, та й просто всі вже скучили за українським, — розповідає Ольга Сумська, 46 років. — По суті граю саму себе. Ми схожі з героїнею. З агресією чоловіка теж стикалася в першому шлюбі. Знімаюся у власному одязі, рідному Києві, усі рідні обличчя. Моє вбрання із фільму у фільм подорожує, уже жартують на цю тему. Гроші маленькі виділяють, то економимо на чому можемо.

Як на мене, стрічка вийшла аж занадто цнотливою. Було багато доволі еротичних сцен, але в кінцевому варіанті не залишилося жодного смачного поцілунку. Фільм із 140 хв. треба було скоротити до 110. То режисер еротику прибрав. Каже: український глядач такого не сприйме. А я думаю, що він якраз і не до такого готовий. Пристрасть завжди цікава.

Зараз ви читаєте новину «Еротичні сцени з Ольгою Сумською вирізали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути