понеділок, 05 листопада 2012 16:47

"Всі актори трошки обсеріалились" — Андрієнку не подобається гра Сумської

"Всі актори трошки обсеріалились" — Андрієнку не подобається гра Сумської
Режисер обзиває акторку в кадрі Фото: z-city.com.ua

Режисер Віктор Андрієнко розкритикував Ольгу Сумську, як актрису, повідомляє ТСН.

"Це перший режисер за мою творчу кар'єру, який може дозволити собі все, будь-який вислів, будь-який, запевняю, аж до матюків", - розповіла актриса в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Ольга Сумська скаржиться, що у неї тяжкий творчий період. Вона вперше працює з режисером Віктором Андрієнком. Стосунки вони з'ясовують навіть коли зустрічаються не на знімальному майданчику.

Сумська зізнається, що співпраця з відомим актором, а нині режисером нового фільму "Іван — сила" стала для неї справжнім випробуванням. Чого тільки вона не наслухалась під час знімального процесу.

"Він може образити в кадрі, може обізвати як завгодно. Я все терплю. Він може дозволити таку брутальність: "Прекрати мне тут играть театр Франко! Что ты делаешь? Села! Встала!", - поділилась Сумська.

Віктор Андрієнко зізнається, що саме його режисерська критика стала кісткою у горлі Сумської. Актриса дуже болісно реагує на постійні зауваження наставника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вирізали всі еротичні сцени з Ольгою Сумською

"Проблема зараз в Україні, що всі актори трошки обсеріалились. Вони приходять на знімальний майданчик, починають щось грати. Я дивлюсь. Боже мій! Стоп, стоп! Я прошу її бути іншою, а не тією, що з неї зробило телебачення. Тому що я знаю її як добру акторку і сильну акторку", - наголосив режисер.

Терпіти одне одного Сумська та Андрієнко змушені понад 12 годин на день. Знімальний процес у розпалі і триватиме іще кілька місяців. Вихід фільму заплановано на березень наступного року.

Зараз ви читаєте новину «"Всі актори трошки обсеріалились" — Андрієнку не подобається гра Сумської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути