середа, 24 жовтня 2012 22:22

Вирізали всі еротичні сцени з Ольгою Сумською

Вирізали всі еротичні сцени з Ольгою Сумською
У фільмі було доволі багато еротичних сцен за участю Сумської, але режисер їх вирізав. Фото: mynews-in.net

У рамках 42-го щорічного кінофестивалю "Молодість", який триватиме у Києві до 27 жовтня, відбулася прем'єра стрічки українського режисера Олександра Ігнатуши "Мамо, я льотчика люблю!".  ЇЇ знімали протягом трьох років на кіностудії імені Довженка.

Це історія відомої актриси, яка шукає кохання. Головну героїню - театральну акторку Любов Журбу кидає її чоловік. Протягом усього фільму хоче повернути її, але вона закохується в молодого льотчика. Головну роль у стрічці зіграла Ольга Сумська.

"Цей фільм буде цікавий усім, але жінкам особливо. Це - повернення романтики, та й просто всі вже скучили за українським. Але, як на мене, фільм вийшов аж занадто цнотливий. Було багато доволі еротичних сцен, але в кінцевому варіанті не залишилося жодного смачного поцілунку. Питала у режисера, чому він так зробив. Виявилося, що фільм із 140 хвилин треба було скоротити до 110, то він еротику прибрав. Каже: український глядач такого не сприйме. А я думаю, що він якраз і не до такого готовий. Пристрасть завжди цікава", - розповіла Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Режисер Ігнатуша зняв фільм про любов за 6 млн бюджетних гривень

Також вона зазначила, що у фільмі багато в чому грає саму себе.

"По суті граю саму себе. Це не так уже й легко. У власному одязі, рідному Києві, всі рідні обличчя. Мій одяг із фільму в фільм подорожує, вже жартують на цю тему. Гроші маленькі виділяють, то економимо на чому можемо. Підходить жіночка: "А я эту шубку уже видела на вас в другом фильме? Этого соболя ни с чем не возможно перепутать". Наш головний кінопрокатчик Богдан Батрух пообіцяв зробити 60 копій фільму й показати принаймні в україномовних регіонах. Якщо держава виділить гроші на російський дубляж, хотіли б повезти стрічку на фестивалі в Росію. Але поки не бачу великого ентузіазму в продюсерів. Хотілося, щоб більш не байдужими були. Фільм дійсно достойний", - додала вона.

Бюджет стрічки - 6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Вирізали всі еротичні сцени з Ольгою Сумською». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі