четвер, 08 липня 2010 13:42

Олена Бондаренко вийшла заміж у футболці (ФОТО)

8 липня у столичному Центральному РАГСі 25-річна тенісистка Олена Бондаренко вийшла заміж за свого тренера Миколу Дячка, 27 років. До того пара 2,5 роки жила у цивільному шлюбі.

До РАГСу Олена і Микола приїхали об 11.30 на чорному джипі. Свідки приїхали на жовтому Інфініті. За кермом сиділа молодша сестра тенісистки Катя, 24 роки. На Олені чорні джинси і біла футболка з надписом "Just Married". Микола у синіх джинсах і чорній футболці з таким самим надписом.

"Подумала, оскільки ми спортсмени, маємо одружитися по-спортивному. Тому одягла тільки фату. Не хотіла помпезного вбрання. Ми познайомилися на тренуваннях", - зізналась Олена.

На безіменному пальці правої руки у неї виблискує обручка з діамантами.

"Через деякий час Коля запропонував жити разом. У червні занесли заяву у РАГС. Я дуже хотіла одружитися у липні, бо люблю цей місяць. Вирішили розписатися у будній день. На сьогодні записано тільки п'ять пар. Ми заходимо четвертими", - розповіла тенісистка.

Перед входом у РАГС стоять 15 хвилин. Свідки фотографують молодят на телефони і рожевий фотоапарат. Помітно, що Олена нервує. Просить сестру поправити їй фату.

"Наші батьки знають, що зараз ми у РАГСі. Їх і гостей брати з собою не хотіли, бо й так хвилювань вистачає. Усіх запросимо у суботу на весілля у заміському ресторані. Наступними вихідними полетимо на тиждень на Кріт. Це буде наш медовий місяць", - поділилась дівчина.

За церемонію подружжя заплатило 300 гривень.

"Влітку повінчаємося у церкві. Хочемо дві дитини. Але не більше", - зазначила Олена.

Фото: Тарас Подолян

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко вийшла заміж у футболці (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути