пʼятниця, 25 червня 2010 18:18

Вімблдон. Олена Бондаренко програла Янкович

Вімблдон. Олена Бондаренко програла Янкович

Остання представниця України в одиночній сітці турніру Вімблдону зачохлила ракетку.

У третьому раунді Олена Бондаренко не зуміла чинити гідного опору четвертій ракетці турніру сербці Єлені Янкович: 0-6 3-6. Програвши першу партію за 14 хвилин, українка мала шанси повернути хід зустрічі на свою користь у першій половині другій партії, але не змогла їх реалізувати.

Перша ракетка світу американка Серена Вільямс без проблем оформила вихід до третього кола Вімблдонського турніру-2010. У четвер 28-річна Вільямс, посіяна під першим номером, віддала своїй суперниці 23-річній росіянці Анні Чакветадзе, яка посідає на даний момент 118-й рядок світового рейтингу, всього один гейм: 6-0 6-1.

Анна виглядала приречено з перших розіграшів і набирала очки тільки за рахунок помилок Серени. На своїй подачі за перший сет вона виграла лише 3 очки. Загалом поєдинок тривав усього 49 хвилин. Завдяки цій перемозі Серена зуміла зрівняти рахунок особистих зустрічей з Анною: 1-1.

За право зіграти в четвертому колі Вімблдону американка посперечається зі словацькою спортсменкою Домінікою Цибулковою, яка, поступаючись 3-1 у вирішальному сеті, у важкому матчі вирвала перемогу у японки Аюмі Моріта: 6-7 (4) 7-6 (2) 7-5 .

Чемпіон Вімблдону-2008, перша ракетка світу іспанець Рафаель Надаль затратив всі п'ять сетів на матч другого раунду нинішнього турніру. У четвер другий сіяний на кортах Всеанглійського Лаун-тенісного клубу 24-річний Рафа грав зі 151-м номером рейтингу АТР 23-річним голландцем Робіном Хаасом.

Рафа зламав опір суперника лише в п'ятому, вирішальному сеті: 5-7 6-2 3-6 6-0 6-3. Матч тривав 2:00 22 хвилини. Це була перша зустріч між спортсменами.

Таким чином, за вихід в 1 / 8 фіналу нинішніх змагань 7-разовий чемпіон турнірів Великого Шолома побореться з 33-м сіяним в Лондоні німцем Філіпом Петцшнером.

Зараз ви читаєте новину «Вімблдон. Олена Бондаренко програла Янкович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути