вівторок, 05 лютого 2013 09:38

Олексій Воробйов після ДТП пересувається в інвалідному кріслі
6

Відомий російський співак Олексій Воробйов, c яким сталося нещастя в США, пересувається в інвалідному кріслі. За артистом доглядає жінка в медичному одязі.

Папараці зробили знімки співака Олексія Воробйова 2 лютого. На фото видно, як невідома жінка підвозить Воробйова в кріслі-каталці до автомобіля Cadillac Escalade з каліфорнійськими номерами. Вид у хлопця виснажений, ліва рука підвішена на спеціальному бандажі. Очевидно, вона нерухома.

У той же час видно, що в машину Воробйов підіймається своїми силами. Судячи з усього, рухатися він намагається самостійно.

Раніше директор Олексія Воробйова Леонід Дзюник повідомив, що, ймовірно, 22 січня зі співаком сталася страшна автокатастрофа. У "кадилак" артиста на одній з каліфорнійських трас врізався автомобіль. За словами Дзюника, інформацію він отримав від продюсера Воробйова Катерини Гечмен-Вальдек, яка в той момент знаходилася поруч з Олексієм. Він розповів, що у Воробйова були діагностовані забої та черепно-мозкова травма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для Олексія Воробйова домовляються в Китаї про голковколювання

Незважаючи на запевнення директора, ані в поліції Лос-Анджелеса, ані в Російському генеральному консульстві в Сан-Франциско інцидент з російським громадянином не підтвердили, рівно як і в клініках Лос-Анджелеса. Пізніше на зв'язок зі ЗМІ вийшла і сама продюсер Воробйова - Катерина Гечмен-Вальдек, яка спростувала слова директора Воробйова.

"Ні про яку аварію ми не заявляли, - говорила Гечмен-Вальдек. - Не важливо, що трапилося з Олексієм. У нього паралізована ліва частина тіла, виявили крововилив у мозок. Найголовніше зараз - спокій його близьких - мами, тата і здоров'я самого Льоші. Олексій в клініці, ми зробили все, щоб його перебування в ній було безпечним і щоб про його місцезнаходження ніхто не дізнався".

До слова, під час своїх заяв Гечмен-Вальдек стверджувала, що знаходиться в Лос-Анджелесі, щоб бути поряд з підопічним і особисто тримати під контролем його лікування. Однак продюсер в цей час перебувала не в Америці, а в Китаї. "Так, я переїхала до Китаю, - тут же в розмові змінила свої твердження Гечмен-Вальдек. - Я змушена була поїхати до Китаю, щоб шукати фахівців з нетрадиційних методів лікування для Льоші - з голковколювання".

Зараз ви читаєте новину «Олексій Воробйов після ДТП пересувається в інвалідному кріслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути