понеділок, 26 березня 2012 17:53

Олександру Пороховщикову про самогубство дружини може розповісти священик

Олександру Пороховщикову про самогубство дружини може розповісти священик
Пороховщиков вже прийшов до тями Фото: dni.ru

Популярний актор Олександр Пороховщиков, чию дружину поховали 17 березня, досі не знає про її самогубство. Родичі артиста розглядають варіанти, як повідомити йому про загибель дружини. У тому числі не виключається можливість, що розповість Олександру Шалвовичу страшну новину священнослужитель.

Нагадаємо, в ніч з 9-го на 10 березня Ірина Пороховщикова повісилася у власному особняку, залишивши записку, що вона не зможе жити без Олександра. В цей час Пороховщикова перевели в реанімацію Наукового центру неврології РАМН і помістили в медикаментозний сон, а про смерть Ірини медики порадили близьким актора нічого не розповідати, так як новина може згубно вплинути на артиста.

17 березня Ірину Пороховщикову поховали на Ваганьковському кладовищі поруч з батьками. В останню путь дружину актора проводжали з відеокамерою. Запис робили спеціально для Пороховщикова, щоб він міг заочно попрощатися з дружиною. Сам же Олександр Шалвович прийшов до тями і поки не знає про смерть коханої жінки.

Зараз стан здоров'я актора продовжує залишатися стабільно важким. Він як і раніше знаходиться на апараті штучної вентиляції легенів у реанімації наукового інституту неврології РАМН. Відвідувачів впізнає, але, за словами рідних, дуже слабкий і бачити нікого не хоче. Прогнозів лікарі давати поки не ризикують. В цей час родичі актора шукають варіанти, як повідомити йому про смерть Ірини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тілі дружини Олександра Пороховщикова не знайшли алкоголю та стимуляторів

Так як Пороховщиков людина віруюча, близькі актора розглядають можливість запросити священнослужителя, який міг би розповісти йому про загибель дружини. "Розглядається кілька варіантів, один з яких запросити священика. Остаточне рішення буде прийматися, звісно, спільно з родичами тоді, коли підійде сприятливий момент для повідомлення. Поки про це говорити рано, тому що стан Пороховщикова поки слабкий", - повідомив друг сім'ї Сергій Жорін.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Похорон дружини Пороховщикова зняли на відео

Не менш виграшним варіантом є повідомити про смерть Ірині не відразу, а поступово. "Спочатку сказати, що Ірина захворіла, потім, що їй стало гірше, пізніше, що її не стало. Один з варіантів, щоб про це йому розповіли спільно фахівці в сфері психології чи психіатрії та представники церкви, адже Олександр Шалвович дуже віруюча людина", - розповів Жорін.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Пороховщикову про самогубство дружини може розповісти священик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути