понеділок, 05 квітня 2010 10:40

Олександра Ніколаєнко народить від 74-річного мільярдера

Олександра Ніколаєнко народить від 74-річного мільярдера

Чоловік заборонив власниці конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Олександрі Ніколаєнко працювати. У квітні жінка народить свого первістка.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла директор конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова.

"Я часто здвоююся з Сашою, але її батьки просили мене нічого не розказувати про вагітність Саші журналістам, - каже по телефону. – Знаю тільки, що Саша почуває себе добре. Для дитинки вона підготувала уже чотири кімнати".

Київська модель Ірина, яка познайомилася з Сашою на конкурсі краси 2003-го каже, що чоловік Олександри – 74-річний мільярдер Філ Раффін заставляє дружину їсти рибу і не дозволяє розповідати про стать їхньої майбутньої дитини.

"Раффін заставив Сашу піти з роботи. Вона дуже боїться погладшати, бо через вагітність часто їсть уночі. З дитиною сидітиме дві няні і медсестра. Олександр вже літом повернеться на роботу".

З круглим животом Ніколаєнко востаннє приїжджала у Київ торік у грудні. З чоловіком Філом вона брала участь у конкурсі "Міс Україна Всесвіт 2010".

Харківська астролог Олена Максимова стверджує, що у квітні народжуються вперті, ліниві, але дуже творчі люди.

"З квітневих дітей ніколи не буде вдалих спортсменів. У них дуже м"які кістки, можуть легко травмуватися. Діти народжені у квітні мають хворі зубки і погане тонке волосся. Вони дуже вимогливі до себе. Беруть якщо не розумом, то силою. Люблять розкіш".

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко народить від 74-річного мільярдера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути