четвер, 27 травня 2010 09:36

Олександр Рибак назвав себе представником сексуальних меншин

Олександр Рибак назвав себе представником сексуальних меншин

Торішній переможець "Євробачення" Олександр Рибак на вечірці на честь нинішнього пісенного конкурсу зробив сенсаційну заяву.

Нагадаємо, офіційне відкриття 55-го за рахунком європейського музичного конкурсу відбулося минулими вихідними в Осло.

З цієї нагоди був влаштований великий прийом, на якому Олександр заспівав свою знамениту Fairytale. Попутно співак зізнався, що є представником сексуальних меншин. Крім того, про це він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

Проте на тій самій сторінці повідомляється, що з Рибаком на вечірці в Осло зустрілася модель Playboy Алєкса Павлова, яка минулого року загравала із співаком в Москві. А в інтерв'ю фінській газеті Iltasanomat музикант сказав, що закоханий в дівчину: "Зараз, коли у мене хтось є, мені просто говорити "ні" іншим жінкам".

Багато людей, котрі близько знають Олександра, переконано, що він просто пожартував. Таким чином хлопець вирішив позбавитися від настирливої уваги численних фанаток, які буквально полюють за ним.

Зазначимо, Олександр Рибак вважається одним з найуспішніших співаків за всю історію "Євробачення". Минулого року він набрав 387 балів, що майже на сто балів більше, ніж у колишнього рекордсмена - фінської хеві-металл групи "Лорді". Саме "Лорді" поступився в 2006 році перемогою Діма Білан, який представляв Росію з піснею Never Let You Go. Перемога Рибака - друга в кишені Норвегії за весь час конкурсу. П'ятнадцять років тому перше місце країні приніс дует Bobbysocks, що складався з норвежки Хане Крог і шведки Елізабет Андреассен.

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак назвав себе представником сексуальних меншин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути