середа, 23 вересня 2009 08:13

Олександр Рибак випиває для хоробрості

Олександр Рибак випиває для хоробрості

Хто б міг подумати, що у такого симпатичного і привабливого хлопця, як Олександр Рибак можуть бути проблеми з дівчатами? А виявилось є. Причому, сам співак цього не приховує.

На прес-конференції перед концертом в Києві про свої справи любовні Рибак розповідав більше ніж про музику. Напевно, в цьому винні журналісти, яких цікавило саме особисте життя артиста. Той, судячи з усього, до такого звик, тому розповідав все, як на прийомі у лікаря.

- Своє перше кохання я не міг забути впродовж 4-5 років. Так, не дивуйтеся, - сказав журналістам Рибак. - Друзі говорили, що пора б вже перемкнутись, але я все ніяк не міг. Зараз же повністю поглинений роботою, тому часу думати про це немає. Звичайно, мене оточують багато прихильниць, але я став дуже вимогливим.

Втім, не дивлячись на те, що переможець "Євробачення" вже звик до публічності, він все такий же сором"язливий, як і раніше. Навіть зізнався, що випиває для хоробрості.

- Я не палю, але можу випити, - відповів на питання про шкідливі звички Рибак. - Випити для хоробрості. Наприклад, для знайомства з дівчиною, коли хочеться, щоб спілкування було вільнішим.

Перед концертами ж Саша віддає перевагу не алкоголю, а газованій воді і фруктам. Він стверджує, що це його заряджає енергією.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак випиває для хоробрості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути