четвер, 23 квітня 2020 15:28

Олег Винник здивував прихильників "Шльопками"

Олег Винник здивував прихильників "Шльопками"
Артист у супроводі музикантів виконав уривок з пісні "Шльопки" Олі Полякової, віртуозно поєднавши його з фрагментами знаменитої арії Ленського з опери "Євгеній Онєгін". Фото надане піар-службою

Співак Олег Винник у період карантину вирішив підняти настрій не тільки шанувальникам, а й колегам по сцені. Чоловік показав, що відбувається в концертному залі до приходу глядачів.

Відео розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Артист у супроводі музикантів виконав уривок з пісні "Шльопки" Олі Полякової, віртуозно поєднавши його з фрагментами знаменитої арії Ленського з опери "Євгеній Онєгін". В аранжуванні Винника композиції зазвучали в стилі хард-рок.

"Усім нам зараз хочеться позитиву. І я вирішив підняти настрій не тільки моїм глядачам, але й колегам. Під час недавнього туру ми записали кілька музичних імпровізацій. Дивіться першу прямо зараз. Чекаю на ваші посмішки, бажаю всім нам здоров'я і натхнення!" - підписав ролик Олег.

Підписникам сподобався задум музиканта. Вони оцінили якість звучання, живе виконання, харизму й гумор. У коментарях фанати влаштували справжній стіл замовлень. Почали писати, чиї треки хотіли б почути в інтерпретації Олега Винника.

"Клас! Несподівано! Цікаво і якісно. Як завжди у вас", "Хоч за що візьметеся, все перетворюється на шедевр", "Яке звучання! Яка краса і сила голосу! Олег", "Незрівнянно!! Браво!", "Відпад повний! Ось це, Олег, Ви бомбанули! Відліт! Спасибі величезне, розвеселили! Голос шалений звучить, скільки мощі! Браво, Майстре!", "Настрій на раз піднявся! Із почуттям гумору Ви явно та ти", "Ого! Ось так здивували! Вийшло круто! Важкий рок Вам пасує! Спасибі! Чекаємо на продовження!", "Я в приємному шоці! Дуже хочу Каменських у вашому виконанні", " Давайте MARUV!" - написали фоловери.

Відреагувала і сама Оля Полякова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олегу Виннику у бійці за дівчат вибили зуби

"А! Серйозно? Ну, це вогонь!" - написала співачка.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Я обіцяв вам дещо несподіване😉 Усім нам зараз хочеться позитиву. І я вирішив підняти настрій не тільки моїм глядачам, але і колегам. Під час недавнього туру ми записали декілька музичних імпровізацій. Дивіться першу просто зараз. Чекаю ваших посмішок😀 Бажаю усім нам здоров'я і натхнення! * Ария Ленского ("Евгений Онегин") * @polyakovamusic "Шлепки" Далі буде!

Публикация от Олег Винник (Olegg Vynnyk) (@olegg.vynnyk)

46-річний Олег Винник та 46-річний Олександр Пономарьов порадували багатотисячну армію прихильниць. Олександр переспівав Олегів хіт "Вовчиця", а Винник йому трохи поміг.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник здивував прихильників "Шльопками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути