четвер, 26 грудня 2019 14:26

Олег Винник сфотографувався для обкладинки журналу

Олег Винник сфотографувався для обкладинки журналу
Олег Вінник. Фото: ТСН

Олега Винника надрукували на обкладинці новорічного журналу "Теленеделя".

Для фото артист обрав яскравий помаранчевий костюм з двобортного піджака зі строкатою хусткою і штанів, повідомили в ТСН.

Свій образ співак доповнив сріблястою сережкою і браслетом. Розпущене волосся, щетина та загадкова зваблива усмішка завершили образ артиста.

В інтерв'ю виданню Винник розповів про своє повсякденне життя: чим тішить близьких і як відпочиває, на що ніколи не економить і якій їжі віддає перевагу.

"Для мене важливо дивувати кохану, однак я не шукаю особливих моментів. Деколи можу прокинутися вранці і без роздумів приготувати що-небудь смачне. Навіть "з нічого", якщо в холодильнику виявиться практично порожньо. Донині завжди потрапляв в ціль. Адже коли готуєш не для себе, виходить набагато смачніше", - розповів Винник.

Також додав, що любить домашню кухню.

"Я ніколи не економлю на здоров'ї. Іноді можу спонтанно, на емоціях, купити якусь річ, що-небудь з одягу. Але це буває не часто. Не люблю "пилозбірники". І ніколи не буду довго (деякі це роблять все життя) збирати гроші на щось матеріальне. Це, на мій погляд, неправильно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В День Святого Миколая українські зірки долучилися до благодійного марафону "Здійсни мрію"

Співаки Потап, Олег Винник та Оля Полякова записали новий саундтрек до комедії "Скажене весілля 2", яка вийде у кінопрокат 25 грудня.

Композицію "Свят! Свят! Свят!" створив Потап, повідомляє ТСН.

Зараз ви читаєте новину «Олег Винник сфотографувався для обкладинки журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути