пʼятниця, 20 грудня 2019 14:24

В День Святого Миколая українські зірки долучилися до благодійного марафону "Здійсни мрію"
4

Студію "Сніданку" відвідали фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна, співак MONATIK, блогер і співачка Jerry Heil. Фото: прес-служба
MONATIK з 10-річною Марією. Фото: прес-служба
Ведучий Єгор Гордєєв в Охматдиті. Фото: прес-служба
Фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна. Фото: прес-служба

В День Святого Миколая традиційно весь прямий ефір "Сніданку з 1+1" був присвячений благодійному "Різдвяному марафону", який допомагає підопічним соціального проекту "Здійсни мрію". Студію "Сніданку" відвідали фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна, співак MONATIK, блогер і співачка Jerry Heil.

Ведучою "Різдвяного марафону" стала Тіна Кароль, яка разом з Русланом Сенічкіним та куратором проекту "Здійсни мрію" Лідією Таран зустрічала зіркових гостей в студії. Ведучий Єгор Гордєєв разом 12-річним актором Євгеном Лебедином відправився до дітей в Охматдит, щоб привітати їх з Днем Святого Миколая.

"В Охматдиті діти чітко розрізняють дві категорії бажань. Перша - це вилікуватися, а друга - це всі інші заповітні бажання після того, як вони переможуть свою хворобу. До мене підійшла дитина і сказала: "Я буду космонавтом і полечу на Місяць". Потім малюк подарував мені малюнок ракети", - розповів Гордєєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзідзьо зізнався, що вірить у Святого Миколая

Лідія Таран і Руслан Сенічкін з чарівними паличками в руках під час прямого ефіру допомогли здійснити заповітне бажання підопічної проекту "Здійсни мрію" 10-річної Марії. Дівчинка любить слухати пісні MONATIK і мріяла з ним познайомитися.

  Ведучий Єгор Гордєєв в Охматдиті. Фото: прес-служба
Ведучий Єгор Гордєєв в Охматдиті. Фото: прес-служба

Під час "Різдвяного марафону" MONATIK в прямому ефірі став не тільки чарівником, приділив час і поспілкувався з Марією, але також оголосив свій лот: квиток на один з концертів в новому турі, де переможець зможе вийти на одну сцену зі співаком і розповісти про свою мрію мільйонній аудиторії.

Під час тригодинного святкового ефіру для глядачів співала Jerry Heil, яка подарувала проекту "Здійсни мрію" авторську пісню #моядитячамрія. Також представила лот - роль в своєму новому кліпі.

Гурт "Время и Стекло" також оголосив лот - запрошення переможця на чаювання, де він зможе ближче познайомитися з Надією Дорофеєвої і Позитивом, випити чаю і весело провести час. Для тих, хто любить більш активне проведення часу, Олена Кравець підготувала лот, де вона разом з переможцем відправиться кататися на ковзанах. Олег Винник влаштує особисту зустріч. Також в подарунок переможець отримає 2 квитки на його концерт з пропуском на саунд-чек.

Свій лот також представила група The Hardkiss. Юлія Саніна запрошує відвідати її 2-годинний майстер-клас з вокалу, зробити багато класних фото і приємно провести час. Юлія раніше вже ставала чарівницею проекту "Здійсни мрію" і виконувала мрію дівчинки на ім'я Маруся, яка хотіла особисто зустрітися зі співачкою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці почали більше вірити у Святого Миколая, ніж у Діда Мороза

"Як виявилося, робити такі подарунки - виконувати мрії - можливо, легко і дуже приємно. Ми вже давно на зв'язку з Марусею. Я знаю, що вона любить фотографувати. Нещодавно ми відправили їй невеликий подаруночок. Але, найголовніше, що ми з нею зустрілися особисто. Дівчинка потрапила на наш концерт і навіть за куліси. У Марусі є ще одна мрія, ви можете зайти на сайт "Здійсни мрію" і прочитати про неї - дівчинка хоче побувати в Шотландії і побачити поні в светрах", - прокоментувала Юлія Саніна.

  MONATIK з 10-річною Марією. Фото: прес-служба
MONATIK з 10-річною Марією. Фото: прес-служба

Учасники шоу "Танці з зірками" - Людмила Барбір і Дмитро Жук - нададуть лот для любителів танців. Пара пропонує станцювати і оволодіти рухами в стилі контемпорарі, який Людмила і Дмитро виконували в першому ефірі. Свої лоти представило ще багато знаменитостей.

Відразу після оголошення в прямому ефірі лоти з'явилися на офіційній сторінці програми "Сніданок з 1+1" у Facebook. Результати були оголошені у випуску ТСН о 19:30. Всі кошти від торгів на онлайн-аукціоні спрямовані на здійснення бажань учасників проєкту "Здійсни мрію".

Зараз ви читаєте новину «В День Святого Миколая українські зірки долучилися до благодійного марафону "Здійсни мрію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути