пʼятниця, 29 листопада 2019 12:03

Потап, Винник та Полякова записали саундтрек до "Скаженого весілля 2"

Потап, Винник та Полякова записали саундтрек до "Скаженого весілля 2"
Кліп презентують 5 грудня. Фото: ТСН

Співаки Потап, Олег Винник та Оля Полякова записали новий саундтрек до комедії "Скажене весілля 2", яка вийде у кінопрокат 25 грудня.

Композицію "Свят! Свят! Свят!" створив Потап, повідомляє ТСН.

"Ми з Олегом хотіли повторити успіх та шукали новий колір до нового хітового саундтрека. Оскільки пісня виходила весела та запальна, зрозуміли, що нам потрібна Королева Ночі! Ось так, в головній пісні всіх свят об'єдналися артисти, з якими у українців асоціюються свята" – розповів Потап.

"З Потапом ще з минулого року у нас склався чудовий творчий тандем. Тепер приєдналася Оля з ії гарячим темпераментом. Це цікаво, хоча і не просто. Коли збираються чоловіки разом – це одне, але, якщо між ними з'являється жінка – самі розумієте. Та результат сподобався усім!" – сказав Винник.

Поляковій спільна робота сподобалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт MOZGI створив саундтрек до фільму "Скажене весілля-2"

"Класна пісня, українська, запальна – все, як я люблю. А компанія зібралась як треба", - заявила вона.

Прем'єра пісні та кліпа відбудеться 5 грудня.

У мережі опублікували офіційний трейлер української комедії "Скажене весілля-2". Ролик з'явився на YouTube-каналі фільму.

Зараз ви читаєте новину «Потап, Винник та Полякова записали саундтрек до "Скаженого весілля 2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі