четвер, 12 листопада 2015 13:38

Няня Гвен Стефані намагалася стати її клоном

Автор: AKM-GSI
 

Причиною розлучення відомої співачки Гвен Стефані та її чоловіка музиканта Гевіна Россдейла стала його зрада з нянею їхніх дітей Мінді Менн. Адюльтер тривав три роки, поки співачка не дізналася про це з листування невірного чоловіка і його коханки. Як стало відомо, няня повністю копіювала не тільки зовнішність, але також стиль і дієту Гвен. Стефані і Россдейл найняли Мінді в 2008 році за рекомендацією своїх друзів. Гвен помічала старанність няні, але не надавала цьому великого значення.

"Якщо Гвен їла щось, займалася спортом або купувала нову сумку, Мінді тут же робила так само. Гвен бачила, що вона копіює її, але не думала, що все зайде так далеко "- сказало джерело, наближений до артистки.

Мінді висвітлила своє волосся, як і її роботодавиця, і почала постити фотографії в соціальних мережах, повторюючи стиль Стефані на червоній доріжці. Запідозрила недобре Гвен, коли в листопаді 2012 року Гевіна і няню сфотографували папараці на прогулянці з Кінгстоном і Зумою (старшими синами пари). Тоді Россдел по-хазяйськи поклав руку на сідниці няні своїх дітей. Очі на зраду чоловіка з Мінді їй розкрила інша нянька. У сімейному гаджеті, який був пов'язаний з телефоном Гевіна, Гвен знайшла переписку чоловіка і його коханки і її оголені фото. Россдейл спершу відпирався, але, врешті-решт, зізнався в зрадах, і Гвен подала на розлучення.

Зараз ви читаєте новину «Няня Гвен Стефані намагалася стати її клоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути