четвер, 22 березня 2012 12:25

Новій подружці Ді Капріо не подобається запах немитого тіла актора
5

Нинішня подруга Леонардо Ді Капріо, "ангел" Victoria's Secret Ерін Хізертон, за чутками, часом буває не надто рада перспективі близького спілкування з актором.

Як пише National Enquirer, 37-річна знаменитість нехтує правилами особистої гігієни і категорично відмовляється використовувати дезодорант.

А все заради того, щоб зберегти навколишнє середовище. Адже, як відомо, Ді Капріо вважається одним з завзятих екоактивістів.

"Лео всіма силами намагається зберегти природні ресурси, але в підсумку це вбиває його особисте життя, - розповіло джерело з оточення актора. - Він приймає душ всього кілька разів на тиждень, піклуючись про водні ресурси, і вважає дезодоранти нікчемною, штучною продукцією. Ерін дуже подобається Лео, але часом у неї складається враження, що він більше любить природу, ніж її".

Подейкують, дівчина навіть поставила зірці умову: або він дотримується правил гігієни, або готується розпрощатися з дівчиною своєї мрії.

Втім, красуня явно дала пристойний термін актору на роздуми. Днями Лео і Ерін були помічені в Мексиці. Пара вирішила пару днів відпочити разом.

"Нарешті вибралася на сонечко!" - відрапортувала дівчина у своєму блозі.

Як уточнюють таблоїди, під час канікул Ді Капріо познайомив модель зі своїми приятелями Наомі Кемпбелл, Владиславом Дороніним і Кейт Хадсон.

Зараз ви читаєте новину «Новій подружці Ді Капріо не подобається запах немитого тіла актора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути