Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 17:01

Леонардо Ді Капріо блиснув своєю сексуальністю зі сторінок GQ
6

Леонардо Ді Капріо знявся для обкладинки жовтневого номеру GQ і розповів про свій новий фільм - біографічну драму, присвячену знаменитому мисливцю за шпигунами Едгару Гуверу. До інтерв'ю приєднався режисер картини Клінт Іствуд.

Як відомо, Гувер ніколи не був одружений, ніхто не чув про його коханок, зате всі знали про те, що він дуже прив'язаний до свого друга Клайда Толсона, якому заповідав усі свої статки ... Але сексуальна орієнтація героїв - зовсім не головне в цій історії.

"Це не фільм про двох геїв, - пояснює 81-річний Іствуд, володар чотирьох премій "Оскар". - Це історія про те, як Гуверу вдавалося маніпулювати всіма оточуючими і залишатися на посту при дев'яти різних президентах. Нехай глядачі самі вирішують, хто був гомосексуалістом, а хто ні".

Леонардо також не захотів обговорювати орієнтацію свого героя, зате із задоволенням поділився думками з приводу проблем і нових тенденцій в кіноіндустрії. Його дуже засмучує той факт, що серйозні драми з рейтингом R і "середнім" бюджетом від 60 до100 мільйонів доларів практично зникли з ринку.

"Тепер не існує "середньої ланки" між малобюджетним артхаусом і високобюджетними студійними проектами!", - підкреслив актор.

До останніх Ді Капріо відчуває стійку відразу. І саме тому Клінт Іствуд визнав його найкращим кандидатом на роль Едгара Гувера.

"Якби Лео бігав туди-сюди в трико і плащі, граючи героя коміксів, я навряд чи віддав би йому цю роль", - зізнався режисер.

Світова прем'єра фільму "Дж. Едгар" призначено на 3 листопада 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо Ді Капріо блиснув своєю сексуальністю зі сторінок GQ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути