Ексклюзиви
пʼятниця, 19 серпня 2011 17:27

Ді Капріо купив суперкар з алмазним напиленням за $ 100 тисяч

Зірка кіно Леонардо Ді Капріо, який є затятим захисником екології, придбав "зелений" гібридний суперкар Fisker Karma за $ 100 тис.

Про це пише The Daily Mail.

Автомобіль приводиться в рух 4-циліндровим гібридним двигуном об'ємом 2 л, що дозволяє йому розганятися з 0 до 96 км/год менш ніж за 6 секунд. Максимальна швидкість суперкара - 200 км/год.

Один з найяскравіших атрибутів розкоші Fisker Karma - додавання алмазного пилу при фарбуванні кузова.

Розробники оснастили автомобіль дахом зі скла з елементами сонячної батареї. Отримана з нього енергія використовується в парі з літій-іонними батареями для живлення електродвигуна. Економія палива завдяки цьому становить 3,8 л на 150 км.

У Fisker Karma передбачені два режими водіння: "невидимий" для максимального розслаблення водія і "спортивний", що дає доступ до повної потужності автомобіля.

Цей недоступний для більшості людей суперкар високо цінують в середовищі заможних осіб, відомих своїми "зеленими" поглядами.

Так, за чутками, у черзі на купівлю Fisker Karma стоять колишній кандидат в президенти США Альберт Гор та екс-держсекретар США генерал Колін Пауелл.

Ді Капріо став відомий як один з найбільш затятих активістів екологічного руху в Голлівуді після того, як в 2000 році зажадав від тодішнього президента Джорджа Буша-молодшого приділяти більше уваги навколишньому середовищу.

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо купив суперкар з алмазним напиленням за $ 100 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути