четвер, 19 листопада 2009 17:48

Ніколаса Кейджа знову хочуть покарати за розгульне життя (ФОТО)

Ніколас Кейдж - відомий голівудський актор, лауреат премії "Оскару" за відомі фільми "Залишаючи Лас-Вегас", "Скеля", "Адаптація", "Скарб нації".

Проте на сьогоднішній момент в нього великі грошові проблеми, пише Daily Mail.

Кейдж подав позов в суд на свого колишнього фінансового менеджера Самюеля Левіна за фінансові маніпуляції у розмірі $ 20 млн. стверджуючи, що саме він спричинив його банкрутство.

Проте вже невдовзі Самюель подав зустрічний судовий позов на актора в суді Беверлі-Хіллз.

В позові Левіна йшлося про те, що в 2001 році він попереджав телезірку в марнотратних голівудських чеках.

Він подав фінансову декларацію, як свідчення про перевитрати коштів. Кейдж заборгував йому $ 129 тис за всю його роботу, яку він зробив після звільнення у 2008 році.

Подібний задум колишнього фінансового менеджера коштував Кейджу продажу десяти авто і $ 1.6-мільйонної колекції книг-коміксів.

Адвокат Ніколаса Кейджа Марті Сінгер говорить, що подібні звинувачення роблять судовий позов Левіна абсурдним. Він наголосив на тому, що це порушення приватних прав Кейджа, бо Левін розголосив особисті фінансові справи актора.

Кейдж змушений продати дещо зі своєї власності. Актор вже заплатив службі внутрішнього оподаткування $ 6.6 млн податків.

Левін попереджав Кейджа декілька років тому, що голівудській зірці потрібно заробляти $30 млн на рік, щоб підтримувати подібний стиль життя. Він також не радив Кейджу купувати палаци в Баварії та Англії.

Згідно з судових обвинувачень в 2007 році колишнього фінансового менеджера, Кейдж купив на $33 млн власності, 22 авто і 50 різних ювелірних коштовностей та предметів мистецтва.

Публічні записи свідчать, що Левін був дипломованим бухгалтером в Каліфорнії протягом майже 25 років і не має звітів про дисциплінарні міри.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Ніколаса Кейджа знову хочуть покарати за розгульне життя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути