Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 13:01

Ніколас Кейдж хоче піти з кінематографа

Один з найзатребуваніших акторів Голлівуду Ніколас Кейдж розповів у інтерв"ю британському журналу "Radio Times"", що він готовий піти з кінематографа.

Британське видання "Radio Times" опублікувало заяву Ніколаса Кейджа про його намір залишити акторську кар"єру. Актор зазначив, що кіноіндустрія загнала його в лещата, і нинішній стан речей його не влаштовує.

"Робота в кіно мені більше не приносить задоволення, як це було раніше. Я втомився миритися з тим фактом, що моя поява в черговому фільмі є гарантією комерційного успіху картини. Такий підхід до справи я вважаю невірним. Я не хочу показуватися на екрані тільки ради того, щоб отримати з цього вигоду. Адже ні для кого не секрет, що мої герої не відрізняються різноманітністю, а я завжди хотів спробувати себе в різних амплуа. Я прийшов у кінематограф у 17 років, і в ту пору я обожнював своє ремесло. Тільки зараз я став розуміти, що мені на багато розраховувати не випадає. Тому я вирішив змінити напрям свого життя", – повідав Ніколас Кейдж.

Ніколас Кейдж також розповів про свої побоювання щодо його шанувальників: "З одного боку думка фанатів мене не турбує, вони звикли бачити мене в певній категорії фільмів, де я граю одноманітні ролі. Крок убік – може серйозно їх розчарувати. Проте мені 44 роки, з них – майже 30 років на екрані і практично завжди "в одній шкурі", з якої я вже давно виріс".

Зараз герой блокбастерів "Скарб нації" і "Примарний гонщик" живе разом зі своєю дружиною ЕллісКім і дворічною дочкою в одному із замків Англії, повідомляє "Подробности"

Зараз ви читаєте новину «Ніколас Кейдж хоче піти з кінематографа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути