Телеведучий та ресторатор Микола Тищенко з допомогою телебачення попав у своє середовище і почувається на своєму місці. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.
"На шоу "МайстерШеф" я не те, що суворий, а швидше безкомпромісний. В кулінарії в цілому є місце для компромісу, а от в базових знаннях — ні. Ще в роботі не пробачаю зради, ліні і недобросовісне відношення до неї. Лінь, це коли людина не хоче бути одним цілим зі всім колективом і постійно випадає з роботи", - зауважує Микола.
Для того, щоб стати телеведучим "МайстерШефу" Тищенку запропонували брати участь в загальному кастингу.
"Я від нього відмовився, бо не вважаю себе людиною, яка має брати участь в ньому. Якщо я, наприклад, впевнений в шеф-кухарі, то я його пробую і беру на роботу. Якщо ж ні, то починаю експериментувати з різними і шукати того, хто мені підходить. Тому канал мав це розуміти, бо я не ресторатор, який вчора народився. Я є одним із лідерів на ринку. Але на спеціальний кастинг, 600 людей, приїхав. І так мене відібрали", - відмічає Тищенко.
Однак "МайстерШеф" — це другий досвід для ресторатора на телебаченні.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко розчарувався у жінках і хоче стати ченцем
"Колись я пробувався на каналі НТН, де ми робили програму "Смачного із нічого". Програма полягала в тому, що я ходив з камерами до простих людей, відкривав холодильник і готував щось дуже красиве і незвичне з продуктів в холодильнику. Що там було? Масло, яйця, овочі, майонез, сосиски, картопля. Із сосисок можна було зафарширувати помідори, наприклад. А якщо в сосиски додати спеції і протушити їх в томатній пасті, а потім збити до мусу і приготувати з нього соус, то це вже соус із сосисок. Це, до речі, один із секретів, які можуть приміняти починаючі ресторатори. Найголовніше розбурхувати смак і смакові рецептори. Бо всім же цікаво, а що ж це таке соус із сосисок", - підкреслив Тищенко.
Коментарі