вівторок, 29 травня 2012 11:49

Микола Тищенко розчарувався у жінках і хоче стати ченцем

Микола Тищенко розчарувався у жінках і хоче стати ченцем
Ресторатор вважає, що секс — не головне Фото: showbiz.delfi.ua

Микола Тищенко іде в ченці. Відомий ресторатор зізнався, що розчарувався у жінках. Усамітнюватися з ними його не тягне вже півроку. Тому тілесні потреби Тищенко спробує замінити духовними, повідомляє ТСН.

Після розлучення з моделлю і племінницею нардепа Віталія Журавського Іриною, бізнесмен так і не знайшов, у кого закохатися.

"А я сьогодні йду в ченці. Секс не головне! Головне - дружба! Моє серце вільне. Вільне, як птах", - розповів в ефірі програми "ТСН.Особливе" Тищенко.

Ресторатор також розповів, якою повинна бути жінка, яка може його спокусити.

"Такої немає напевно. Вона повинна бути, хоча б елементарно, - відданою! Сьогодні таких жінок я не можу побачити або зустріти", - підкреслив чоловік.

Нагадаємо, 40-річний Микола Тищенко розлучився з 21-річною Іриною Журавською у вересні минулого року. Вони були у шлюбі лише рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розлученому Миколі Тищенку приписують роман із Анфісою Чеховою

"Ірина хороша дівчинка, але ми прийшли до висновку, що на даному етапі наших стосунків нам краще розійтися. Але мені потрібен міцний тил, тому я у пошуку. Але поки я повністю зосередився на бізнесі і на ролі телеведучого. Навіть найняв собі репетитора зі сценічної мови", - розповідав Тищенко.

Кажуть, що причиною розлучення стали діти. Начебто Ірина була проти спілкування Тищенка із сином Данилом від першого шлюбу. Також ставати мамою найближчим часом дівчина не хотіла. Крім того подейкують, що Іра вимагала до себе забагато уваги, любила дорогі подарунки та дорогі відпочинки.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко розчарувався у жінках і хоче стати ченцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути