понеділок, 24 вересня 2012 17:13

Микола Тищенко відмовився від загального кастингу на "МайстерШеф"

Микола Тищенко відмовився від загального кастингу на "МайстерШеф"
Реторатор вміє готувати соус із сосисок Фото: dusia.telekritika.ua

Телеведучий та ресторатор Микола Тищенко з допомогою телебачення попав у своє середовище і почувається на своєму місці. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"На шоу "МайстерШеф" я не те, що суворий, а швидше безкомпромісний. В кулінарії в цілому є місце для компромісу, а от в базових знаннях — ні. Ще в роботі не пробачаю зради, ліні і недобросовісне відношення до неї. Лінь, це коли людина не хоче бути одним цілим зі всім колективом і постійно випадає з роботи", - зауважує Микола.

Для того, щоб стати телеведучим "МайстерШефу" Тищенку запропонували брати участь в загальному кастингу.

"Я від нього відмовився, бо не вважаю себе людиною, яка має брати участь в ньому. Якщо я, наприклад, впевнений в шеф-кухарі, то я його пробую і беру на роботу. Якщо ж ні, то починаю експериментувати з різними і шукати того, хто мені підходить. Тому канал мав це розуміти, бо я не ресторатор, який вчора народився. Я є одним із лідерів на ринку. Але на спеціальний кастинг, 600 людей, приїхав. І так мене відібрали", - відмічає Тищенко.

Однак "МайстерШеф" — це другий досвід для ресторатора на телебаченні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Тищенко розчарувався у жінках і хоче стати ченцем

"Колись я пробувався на каналі НТН, де ми робили програму "Смачного із нічого". Програма полягала в тому, що я ходив з камерами до простих людей, відкривав холодильник і готував щось дуже красиве і незвичне з продуктів в холодильнику. Що там було? Масло, яйця, овочі, майонез, сосиски, картопля. Із сосисок можна було зафарширувати помідори, наприклад. А якщо в сосиски додати спеції і протушити їх в томатній пасті, а потім збити до мусу і приготувати з нього соус, то це вже соус із сосисок. Це, до речі, один із секретів, які можуть приміняти починаючі ресторатори. Найголовніше розбурхувати смак і смакові рецептори. Бо всім же цікаво, а що ж це таке соус із сосисок", - підкреслив Тищенко.

Зараз ви читаєте новину «Микола Тищенко відмовився від загального кастингу на "МайстерШеф"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути