середа, 17 травня 2017 18:05

"НеАнгели" у зухвалих образах знялись у відвертому відео
40

Зйомки нового кліпу "НеАнгелів"
Фото: vklybe.tv
Зйомки нового кліпу "НеАнгелів"
Зйомки нового кліпу "НеАнгелів"
Зйомки нового кліпу "НеАнгелів"
Зйомки нового кліпу "НеАнгелів"

У новому кліпі Славі і Вікторії з групи "НеАнгели" довелося не тільки приміряти на себе зухвалі образи від супер-стиліста Василя Бондаренко, але також, знятися в інтимних сценах з ледь знайомими чоловіками. У одному з клубів пройшли зйомки відео на трек "Точки".

Партнером Слави по кадру став засновник порталу vklube.tv, актор і відеоблогер - Андрій Трушковський. Він злився з артисткою в жорсткій еротичній сцені на кухонному столі власного будинку. До слова, в рамках сюжету відеокліпу, Андрію пощастило стати не просто партнером Слави, а зіграти роль її чоловіка.

А для Вікторії довелося відкрити в позаурочний час столичний клуб "HEAVEN".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 11-місячна дочка Слави з "НеАнгелів" стала наймолодшою ​​моделлю України

Безумовно, артисткам довелося отримувати добро на такі відверті сцени зі своїми другими половинками.

"Нам вже нудно просто так зніматися в кліпах, ми хочемо, як в кіно грати ролі, проживати інші життя і вкладати в них частинку себе.", - говорить співачка Вікторія.

"Люди не цінують того, що мають. Не всі вміють жити і просто бути вдячними. Для мене було непросто зніматися в цьому кліпі, але це теж урок, свого роду, за який я дуже вдячна нашій команді. Сьогодні ти можеш ненавидіти, завтра знову любити! Це емоції і це нормально. Головне не зациклюватися на певному стані і не змушувати себе повірити в істинність і постійність цих почуттів! Тільки ти маєш право управляти своєю свідомістю і реальністю. Тільки ти можеш контролювати своє бажання і небажання бути чи не бути в ситуації в стосунках, в залежності, в людині. Іноді складно зізнатися в тому, що ти програв. Але з часом все стане на свої місця. Це крок до прийняття реальності, крок до звільнення себе від чужих програм і нав'язаних стереотипів, крок до досконалості!", - коментує Слава.

Раніше "НеАнгели" презентували кліп на пісню "Серьожа".

Зараз ви читаєте новину «"НеАнгели" у зухвалих образах знялись у відвертому відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути