середа, 06 липня 2022 18:08

Спецтема: Війна Росії проти України

Не мав сил відповісти – Горбунов назвав ім'я актора з РФ, який писав йому після 24 лютого

Телеведучий і продюсер Юрій Горбунов розповів, хто з російських артистів написав йому після початку вторгнення Російської Федерації в Україну.

Знаменитість навіть назвав ім'я одного з тих, хто поцікавився його справами. Ним виявився актор і колега по кінопроєкту "Останній москаль" Ігор Скрипко. Цим Горбунов поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Артиста запитали, чи спілкується він зі знайомими з РФ. Той відповів, що ні. Хоча дехто з них і намагався зв'язатися з продюсером. Горбунов назвав ім'я одного з них, але інші залишив у таємниці.

"Це, наприклад, Ігор, який грав в "Останньому москалі". Він переживав, писав: "Як ви, що там?" У мене не було ні моральних, ні фізичних сил взяти телефон і щось йому відповісти", – зізнався ведучий.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Ведучому Юрію Горбунову після 24 лютого написав російський актор, колега по кінопроєкту "Останній москаль" Ігор Скрипко
Ведучому Юрію Горбунову після 24 лютого написав російський актор, колега по кінопроєкту "Останній москаль" Ігор Скрипко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зібров емоційно висловився про родичів із РФ і Криму: "Вони там зашорені"

За його словами, всі росіяни "винні в геноциді українців". Тому спілкуватися з ними Горбунов не має бажання.

"Мій суб'єктивний погляд – невинних росіян немає. Я від початку повномасштабної війни не відповідаю жодному колезі чи другу з Росії. З РФ виїхало майже 7 мільйонів людей. Вони не хочуть мати нічого спільного з режимом. А можливо, це люди, які мали б вийти на площі? Вони вирішили просто виїхати", – пояснив він.

Через це, впевнений актор, українці ще десятиліття не сприйматимуть російську культуру та обмежуватимуть себе від російського інфопростору.

Горбунов поділився, коли і як війна застала його родину. 24 лютого о 4:20, як згадує шоумен, російська ракета влучила в базу протиповітряної оборони. Вона розташована неподалік від будинку Горбунова і його дружини-колеги Катерини Осадчої під Києвом.

Зараз ви читаєте новину «Не мав сил відповісти – Горбунов назвав ім'я актора з РФ, який писав йому після 24 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути