середа, 06 липня 2022 16:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Горбунов зізнався, де з родиною рятувався від війни
5

Продюсер, актор і ведучий Юрій Горбунов поділився, коли і як війна застала його родину.

24 лютого о 4:20, як згадує шоумен, російська ракета влучила в базу протиповітряної оборони. Вона розташована неподалік від будинку Горбунова і його дружини-колеги Катерини Осадчої під Києвом. Спогадами жахливого ранку поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк.

"Ще не всі знали в країні, що почалася війна. А ми вже це точно знали, бо у нас будинок здригнувся. Всі прокинулися – діти, няні, ми. І вже дивились у вікно, як йде дим з того місця, де була база, на наших очах туди влучила ще одна ракета", – розповів він.

Продюсер розповів, що вони із сім'єю вирішили їхати на захід країни.

"Спочатку шукали, де знайти житло на заході України. Ми спочатку переїхали до батьків Каті, потім з'ясувалося, що там так само над головою літають літаки. Коли в тебе одна 5-річна дитина і 9-місячна друга, то це не просто малі діти: тут і харчування, і вода, і все інше", – зазначив Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча зізналася, що "розклеїлася" після теракту в Кременчуці

Згодом зіркова родина виїхала до Івано-Франківської області у Карпати. Там провела деякий час. Однак подружжя стало одним із перших, хто повернувся до столиці. Журналістка запитала, чи не вмовляв Горбунов дружину поїхати з дітьми за кордон.

"У нас в цьому випадку спільні погляди. Ми не сперечалися ані про що. Усі речі ми робимо не змовляючись, і однаково думаємо. У цьому є, як на мій погляд, велика перевага справжньої сім'ї. Коли ми тягнемо віз в один бік і особливо не сперечаємося, куди треба їхати – в Прагу чи у Відень. Звичайно, для кожної людини, яка дбає про сім'ю, перш за все, це її безпека. А далі твоє максимальне докладання зусиль, де ти можеш знадобитися і допомогти", – сказав ведучий.

Також він відповів, чи повернулися їхні з Катериною діти до Києва.

Продюсер, актор і ведучий Юрій Горбунов поділився, коли і як війна застала його родину
Фото: instagram.com/kosadcha
Подружжя стало одним з перших, хто повернувся до столиці
Продюсер розповів, що вони із сім'єю спочатку вирішили їхати на захід країни
Згодом зіркова родина виїхала до Івано-Франківської області у Карпати
Також він відповів, чи повернулися їхні з Катериною діти до Києва

"А тут по-різному. Вони то повертаються, то знову їдуть. Ми пробуємо. Тому що в нас не працює садочок, жодних гуртків. Коли вони знов починають сідати на голову, то ми знову їх…Тому що для Івана, якому вже скоро 6 років, йому звичайно важлива комунікація, і вдома це буває просто нестерпно", – пояснив зірковий батько.

Додав, що старший син Осадчої від першого шлюбу, 19-річний Ілля перебуває у Сполучених Штатах. Він там вже навчається вже два роки.

"Батьки Катерини в Києві, всі максимально долучені до роботи над перемогою", – підсумував Горбунов.

Осадча поділилася подробицями з особистого життя. Зірка розповіла, як їхні стосунки з чоловіком-ведучим Юрієм Горбуновим змінилися після початку російської агресії. За словами Осадчої, вони об'єдналися задля того, аби їхні діти були в безпеці. Ведуча зазначила, що перші тижні війни не розуміли, що робити далі.

Горбунов розповів на початку червня, що за дорослішанням синів 5-річного Івана й 9-місячного Данила спостерігає через відеозв'язок. Чоловіку ведучої Катерини Осадчої від цього сумно.

Зараз ви читаєте новину «Горбунов зізнався, де з родиною рятувався від війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути