вівторок, 07 червня 2022 18:18

Спецтема: Війна Росії проти України

"У перші тижні були в телефонах" - Осадча розповіла, як війна змінила їхні стосунки з Горбуновим
5

Телеведуча Катерина Осадча поділилася подробицями з особистого життя.

Зірка розповіла, як їхні стосунки з чоловіком-ведучим Юрієм Горбуновим змінилися після початку російської агресії. За словами Осадчої, вони об'єдналися задля того, аби їхні діти були в безпеці. У цьому зізналася в інтерв'ю kp.ua.

Ведуча зазначила, що перші тижні війни не розуміли, що робити далі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У родині Міддлтон чекають на поповнення: вагітну підловили на ювілеї Єлизавети ІІ

"Ми всі переживали по-різному, у всіх був різний емоційний стан, і ми, як і більшість родин, в перші тижні були у телефонах. Дивилися новини, прокидалися вночі, було якесь заціпеніння. Перші тижні ми навіть не обговорювали, що будемо робити. Просто розуміли, що потрібно допомагати, робити так, щоб діти були в безпеці, це стало нашим спільним родинним фронтом. Навіть не домовлялися та робили якісь речі, щоб доповнити одне одного", - розповіла Осадча.

Зізналась, що попри всі складнощі та переживання, війна їх об'єднала ще більше. Зіркове подружжя зрозуміло, що лише разом можуть зробити все, і спокійно можуть довіритися одне одному.

Телеведуча Катерина Осадча розповіла, як їхні стосунки з чоловіком-ведучим Юрієм Горбуновим змінилися після початку російської агресії
Фото: instagram.com/kosadcha
Телеведуча Катерина Осадча розповіла, як їхні стосунки з чоловіком-ведучим Юрієм Горбуновим змінилися після початку російської агресії
Ведуча зазначила, що перші тижні війни не розуміли, що робити далі
Зіркова пара виховує двох синів: Івана і Данила
Зіркова пара виховує двох синів: Івана і Данила

"Нас війна ще більше об'єднала, згуртувала і показала, що тільки разом ми зможемо зробити більше. Коли один стоїть за спиною іншого – це найголовніше. Недарма ж кажуть – і в біді, і в радощах", - сказала ведуча.

Телеведучий Юрій Горбунов розповів, що за дорослішанням синів 5-річного Івана й 9-місячного Данила спостерігає через відеозв'язок. Чоловіку ведучої Катерини Осадчої від цього сумно.

Зараз ви читаєте новину «"У перші тижні були в телефонах" - Осадча розповіла, як війна змінила їхні стосунки з Горбуновим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути