вівторок, 28 червня 2022 15:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Осадча зізналася, що "розклеїлася" після теракту в Кременчуці

Осадча зізналася, що "розклеїлася" після теракту в Кременчуці
Телеведуча Катерина Осадча розповіла про своє самопочуття. Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча Катерина Осадча поділилася з підписниками, що "розклеїлася" після ракетного обстрілу ТРЦ у Кременчуці Полтавської області.

Зазначила, що 124 дні не мала шансу впасти у відчай. Вона опублікувала емоційний допис і чорно-біле фото з кішкою в Instagram.

"Пошук людей, збирання коштів на потреби всіх, кому терміново. Паралельно я мати трьох дітей, а це мільйон побутових щоденних питань. Я всіх навколо підтримувала. І не давала всім навколо розклеїтися і впасти у відчай. І тут цей відчай дістався й мене", – зізналася Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов уперше показав молодшого сина та привітав усіх з Днем батька

Зауважила, що "не жаліється, адже багатьом набагато складніше".

"Тому треба просто почекати й вибратися з ями. Але навіть найбільшу стабільність можна розгойдати й змусити сумніватися. Я обіцяла собі, що буду тим, хто буде всім опорою і не розкисатиме... Але цей терор не залишає шансу. Усе це й робить терорист, щоб нас поламати, зламати нашу віру в перемогу, занурити нас у відчай. Завтра буде новий день і знову буде віра в перемогу. Завтра знову в бій, адже багатьом навколо потрібна допомога", – додала ведуча.

Російські окупанти ракетами обстріляли торговельний центр у Кременчуку 27 червня. У ньому перебували понад 1 тис. людей. Українські зірки відреагували на трагедію в Кременчуку.

Зараз ви читаєте новину «Осадча зізналася, що "розклеїлася" після теракту в Кременчуці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути