середа, 11 серпня 2021 10:39

"Не люблю презервативи" - Коляденко розсекретив подробиці інтимного життя з Іриною Білик
5

Шоумен 50-річний Дмитро Коляденко поділився деталями романтичних стосунків зі співачкою 51-річною Іриною Білик. Артист зізнався, що вони утримувалися від інтиму. А для того, щоб покохатися, Коляденко відвідав клініку.

Чоловік зауважив, що робив це для того, щоб довести - заради кохання він готовий на все. Розповів про це за лаштунками талант-шоу на телеканалі "Україна".

"Ми вирішили, якщо в нас любов, можна почекати й перевіритися. І мене її особистий водій відвіз в медичний центр, де я здав аналізи. Чекали результати два тижні. Уявляєте, наскільки все серйозно. Ми терпіли, і нічого страшного. І заради любові я готовий на все. Просто я не люблю презервативи, тому бережу себе і партнерку. Я люблю, щоб було по любові й без будь-якої хімії. Але для цього потрібно здавати аналізи й чекати результати", - поділився шоумен.

Шоумен Дмитро Коляденко поділився деталями романтичних стосунків зі співачкою Іриною Білик
Фото: instagram.com/bilyk_iryna
Шоумен Дмитро Коляденко поділився деталями романтичних стосунків зі співачкою Іриною Білик
Артист зізнався, що вони утримувалися від інтиму
Для того, щоб покохатися, Коляденко відвідав клініку
Артист зізнався, що вони утримувалися від інтиму

Колишня пара вже налагодила стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 років разом: Дантес присвятив Дорофєєвій кліп, у якому показав кадри з першого побачення

"Сьогодні можу сказати, що ми друзі, і мені так подобається. Я дарую Ірі подарунки, вона мені подарувала прекрасні парфуми. Це сталося вранці. Я так зрадів, що не потрібно заїжджати в магазин за парфумами. Моя пташка вже подбала, щоб я пах на зйомках", - додав Коляденко.

Дмитро Коляденко - український хореограф, танцюрист, співак і телеведучий.

Закінчив Дніпропетровський театрально-художній коледж. Після армії працював у Сумському драматичному театрі. Коли переїхав до столиці, створив балет "Арт-класік", на який звернув увагу продюсер Євген Рибчинський. Коляденко ставив танцювальні спектаклі таким виконавцям як Ірина Білик, Олександр Пономарьов, EL Кравчук. 2002 року працював над мюзиклами "Попелюшка", "Фігаро", "Снігова королева".

Ставив танцювальні номери учасників телепроєкту "Шанс". Згодом виступив як учасник проєкту: з цього і розпочалася його музична кар'єра.

Зараз ви читаєте новину «"Не люблю презервативи" - Коляденко розсекретив подробиці інтимного життя з Іриною Білик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути