Ексклюзиви
вівторок, 16 березня 2021 10:20

Діма Коляденко через карантин думав почати таксувати

Під час 1-го локдауну шоумен і співак 49-річний Дмитро Коляденко думав про зміну професії. Роботи не мав, тому 100 днів змушений був сидіти вдома.

Про те, чим займався на карантині, Дмитро Коляденко розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"100 днів сидів вдома. Роботи не було. Думав: "Діма, так треба щось робити". Але що я вмію? Співати, танцювати, вести програми, виступати, тішити людей. Ще вмію керувати автомобілем. Але ж мене не візьмуть таксувати: пасажири падали б від щастя. Та я обожнюю свою роботу і змінювати не хочу. Тож 100 днів готував і прибирав. У мене вдома стерильно, неначе в хірургії. Навчився готувати смачний борщ, пиріжки, хачапурі", - поділився шоумен.

Автор: надане Дмитром Коляденком
  Дмитро Коляденко 100 днів готував і прибирав
Дмитро Коляденко 100 днів готував і прибирав
Артист веде програму "Зіркоманія" на телебаченні. Нещодавно взяв участь у зйомках серіалу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мій талісман". Тоня Матвієнко здивувала дуетом з українським виконавцем

"Знявся в одній з серій романтичного і комедійного серіалу "Рідня". А якщо говорити про головну роль, то хотів би зіграти в комедії, трилері або молодіжному серіалі. Колись вступав у ВНЗ на кінематографію. Хотів піти на 2-й курс, але в армію забрали", - сказав ведучий.

Дмитро Коляденко - український хореограф, танцюрист, співак і телеведучий.

Закінчив Дніпропетровський театрально-художній коледж. Після армії працював у Сумському драматичному театрі. Коли переїхав до столиці, створив балет "Арт-класік", на який звернув увагу продюсер Євген Рибчинський. Коляденко ставив танцювальні спектаклі таким виконавцям як Ірина Білик, Олександр Пономарьов, EL Кравчук. 2002 року працював над мюзиклами "Попелюшка", "Фігаро", "Снігова королева".

Ставив танцювальні номери учасників телепроєкту "Шанс". Згодом виступив як учасник проєкту: з цього і розпочалася його музична кар'єра.

Зараз ви читаєте новину «Діма Коляденко через карантин думав почати таксувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути