пʼятниця, 07 грудня 2012 15:48

"Не хочемо, щоб нас мочили прямо на церемонії" — Розинська про весілля з Мельниченком

"Не хочемо, щоб нас мочили прямо на церемонії" — Розинська про весілля з Мельниченком
Перед весіллям телеведуча сходила на тайський масаж Фото: e-motion.tochka.net

Завтра, восьмого грудня, телеведуча Наталя Розинська офіційно стане дружиною екс-майора Миколи Мельниченка. Однак церемонія буде закрита від преси, повідомила наречена Gazeta.ua.

"В нас на весіллі будуть присутні лише два видання, яким ми повністю довіряємо. Всім решті розішлемо фотографії вже після весілля. Ми вирішили закрити наше весілля від преси, бо не хочемо, щоб нас мочили прямо на церемонії. Вінчатися будемо на весні. В мене зараз зовсім нема ніякого хвилювання, як буває в наречених. Тільки що сходила на тайський масаж. Все добре і я щаслива", - заявила Наталя Розинська.

Її наречений теж виявився небагатослівний. Він лише підтвердив, що розпис дійсно буде в суботу, а за більшою інформацією порадив звертатися до Наталі. Хоча два місці тому в інтерв'ю Gazeta.ua Наталя запевняла, що "запросить на весілля всіх журналістів, аби всі пораділи за них з Миколою".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинська з Мельниченком танцюватимуть подружній танець під Вітні Г'юстон

Відомо, що весільну сукню Наталя вибрала на цьому тижні. В одному із столичних весільних салонів заплатила за неї 14 тис. Хоч раніше за два місяці до цього говорила, що шитиме у дизайнерки Юлії Айсіної. Після одруження візьме собі подвійне прізвище Розинська-Мельниченко. До повернення Мельниченка до України молодята планували розписуватися в Будапешті.

Зараз ви читаєте новину «"Не хочемо, щоб нас мочили прямо на церемонії" — Розинська про весілля з Мельниченком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути