четвер, 15 листопада 2012 16:48

Розинська і Мельниченко зіграють весілля за вказівкою зірок

Розинська і Мельниченко зіграють весілля за вказівкою зірок
Скромним весілля не буде Фото: teleprostir.com

Дату весілля Розинська і Мельниченко визначатимуть за зірками. Наречена зізналася, підготовка до свята йде повним ходом - днями закохані їдуть до Львова, де Микола познайомиться з Наталчиною ріднею, повідомляє ТСН.

РАГС, де відбуватиметься розпис - обрали, списки гостей склали. При цьому, за словами Розинської, скромним весілля не виходить, адже зменшити кількість запрошених ніяк не вдається. Єдиною проблемою залишається дата. З нею пара досі не визначилася.

"Думаю, що підемо в Голосіївський район. Шукаємо дату, навіть звернулися до астролога, бо Микола вірить в те, що це все має бути одобрено вищими силами. Тому шукаємо цей день", - розповіла Наталя Розинська в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим, нещодавно телеведуча розповіла, як називає Мельниченка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розинська називає Мельниченка "дитинкою котика"

"Знаєте як я називаю Миколу? От всі його по-різному називають: хто "герой України", хто любить, поважає, хто боїться — по-різному. І тільки я знаю, хто такий Микола Мельниченко. Це дитинка котика. Це моя дитинка котика. А котик це я", - поділилась вона.

Зараз ви читаєте новину «Розинська і Мельниченко зіграють весілля за вказівкою зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути