вівторок, 06 листопада 2012 14:19

Розинська називає Мельниченка "дитинкою котика"

Розинська називає Мельниченка "дитинкою котика"
Закохані незабаром підуть подавати заяву до РАГСу Фото: кадр ТСН

Наталя Розинська розповіла, як називає Миколу Мельниченка, якою буде її весільна сукня та коли вона з екс-майором нарешті будуть подавати заяву до РАГСу, повідомляє ТСН.

"Знаєте як я називаю Миколу? От всі його по-різному називають: хто "герой України", хто любить, поважає, хто боїться — по-різному. І тільки я знаю, хто такий Микола Мельниченко. Це дитинка котика. Це моя дитинка котика. А котик це я", - розповіла Розинська в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим сам Мельниченко поділився, що вже найближчим часом підуть до РАГСу подавати заяву. А от зі святкуванням ще будуть вирішувати питання.

"Ми обговоримо, тому що у нас переносилося, переносилося і різні формати. Зараз я хочу, поки я ще на волі, щоб швиденько взяти малесеньку дружину", - зізнався він, цілуючи Розинську, яка, у свою чергу, слова про волю розцінила як жарт Мельниченка.

За словами нареченої, на таку подію вона обов'язково одягне весільну сукню.

"Я вже навіть одну підготувала колись. Її довелося здати, тому що я її показала і потім вона не знадобилася. Бо, ви знаєте, спочатку мене побили, потім Миколу затримали в Неаполі, в тюрмі він просидів. А тепер, я думаю, що все буде дуже добре. І ми пошиємо нову сукню. І буде все чудово", - підкреслила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Мельниченка хоче, аби Розинська поряд з нею город сапала

Також закохані поділились, що заяву будуть подавати в Києві.

"Безперечно в Києві. Оскільки ми обидва громадяни України, і ми обидва, на щастя, в Києві, і обидва, на щастя, на свободі, тому це точно буде в Києві", - підкреслила Розинська.

Зараз ви читаєте новину «Розинська називає Мельниченка "дитинкою котика"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути