четвер, 25 жовтня 2012 11:23

Сподіваюсь, що завтра ввечері він буде їсти свій улюблений борщ вдома — Розинська про Мельниченка

Сподіваюсь, що завтра ввечері він буде їсти свій улюблений борщ вдома — Розинська про Мельниченка
Фото: 1tv.com.ua

Єдине логічне рішення в ситуації щодо колишнього майора держохорони Миколи Мельниченка - це випустити його на підписку про невиїзд.

Про це Gazeta.ua повідомила телеведуча Наталія Розинська, цивільна дружина Мельниченка.

"Микола вже давно заявляв, ще будучи за кордоном, що він готовий співпрацювати зі слідством. Він сам заявив про бажання співпрацювати зі слідством і ніколи щодо цього не відмовлявся", - розповіла вона.

Окрім того, Розинська повідомила, що вчора вечері їй "вдалося поспілкуватися з адвокатом, який сказав мені, що Миколу дійсно доправили до СІЗО СБУ, де він зараз і перебуває." "Станом на 16:30 та 18:30 в присутності камер, нам офіційно повідомили працівники СБУ, що його не було там, зараз він дійсно перебуває в СІЗО, в п'ятницю буде суд, на якому, я сподіваюся його випустять", - додала телеведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченко почав співпрацювати із Ренатом Кузьміним

Розинська повідомила, що єдиним логічним рішенням наїї думку, як юриста та жінки — це звільнення Мельниченка.

"Моя позиція і громадянська, і як жінки, і як юриста, що найголовніше: всі звинувачення на адресу Миколи є надуманими. Його просто треба випустити. Але, оскільки все є так, як є, то єдине більш-менш логічне і обґрунтоване рішення - це випустити Миколу на підписку про невиїзд. Тому я вже думаю, що завтра ввечері він буде спати в нормальних домашніх умовах, та їсти свій улюблений борщ", - запевнила вона.

Відповідаючи на питання, про висунення обвинувачення, вона сказала: "Те, що вже висунуто звинувачення, то це нормально, з юридичної точки зору. Він нарешті зрозумів в чому його звинувачують, оскільки людина навіть не розуміла в чому його звинувачують, оскільки звинувачення не було. Всі звинувачення ми розіб'ємо у суді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мельниченка затримали в Бориспільському аеропорту

"Я хвилювалась за його життя, але тепер я трохи заспокоїлась, його відпустять на підписку про невиїзд, тому що тримати під вартою людину, яка добровільно приїхала в країну, усвідомлюючи всі наслідки свого сміливого кроку, це просто не логічно та не демократично", - резюмувала Розинська.

Нагадаємо, вчора, 24 жовтня Мельниченко був затриманий в аеропорту "Бориспіль", куди прибув рейсом з Нью-Йорка. Екс-майора Держохорони Миколу Мельниченка допитували в Головному слідчому управлінні Генеральної прокуратури і висунули звинувачення.

Зараз ви читаєте новину «Сподіваюсь, що завтра ввечері він буде їсти свій улюблений борщ вдома — Розинська про Мельниченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути