Ексклюзиви
понеділок, 07 жовтня 2013 10:38

"Не було там вульгарності, бруду" - ТАТУшка Олена Катіна

Автор: фото:fullhdoboi.ru
 

Під час свого приїзду до Києва учасниці групи "ТАТУ", розповіли в інтерв'ю телеведучій передачі "Світське життя", Катерині Осадчій на каналі 1+1, про причину возз'єднання групи і поцілунки з дівчатами.

"Це таке возз'єднання для концерту в Києві, може одноразовий виступ для Києва, Пітера, може бути Москва. Ми не заявляємо зараз про те, що ми возз'єдналися, це якісь роботи для наших прихильників, які чекали на нас багато років", - говорить ТАТУшкА Юлія Волкова.

"У пріоритеті, в будь-якому випадку, сольна кар'єра для мене. "Тату" це бренд, який є, і з яким ми будемо працювати", - додає Юлія.

"Ми вирішили, що нам просто потрібно порадувати наших шанувальників, для них бачити нас разом дуже важливо, вони за нами дуже сумують і чому б їм не дати таку можливість , - каже ТАТУшка Олена Катіна.

Група "Тату" стала відомою завдяки своїй епатажній поведінці на сцені, а саме, палким поцілункам. Дівчата не змогли уникнути питання про свій нетрадиційний сексуальний досвід.

"Перший поцілунок у мене, напевно був з дівчинкою, мені було шість чи сім років, була дівчина у мене і в юності, і до цих пір мені подобаються дівчата, і я можу відчути якийсь потяг, напевно, до жінки, може бути в плані сексуального якогось", - говорить ТАТУшка Юлія Волкова.

"Я нормально абсолютно до цього ставлюсь, але для мене це була роль, у мене ніколи не було дівчат, я завжди схилялася до протилежної статі" , - говорить ТАТУшка Олена Катіна .

"Не було вульгарності там, бруду",  - каже ТАТУшка Олена Катіна про поцілунки групи на сцені.

Зараз ви читаєте новину «"Не було там вульгарності, бруду" - ТАТУшка Олена Катіна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути