Ексклюзиви
понеділок, 08 квітня 2013 17:16

Наталя Могилевська кланялася Пінчуку в ноги

Наталя Могилевська кланялася Пінчуку в ноги
Наталя Могилевська Фото надане прес-службою співачки

Наталя Могилевська була дуже зворушена церемонією "Гордість країни", яка є проектом Фонду Віктора Пінчука.

"Я була на "Гордості країни" у Пінчука і кланялася йому в ноги, що робить такий проект. Я вийшла на сцену співати і моє серце наповнилося любов'ю, бо побачила, що на ній стоять виключно сильні і добрі люди. Чоловік, який доглядає за дружиною, а вона в повній нерухомості. Навіть руки підійняти не може, але він так любить її, так обожнює і вірить, що вона встане. Або людина, яка скривавлена довела своє судно до порту. Ось про це усі ми маємо говорити", - розповіла журналісту Gazeta.ua співачка Наталія Могилевська.

5 квітня вона прийшла в кінотеатр "Україна" на прем'єрний показ музичного фільму "Мадмуазель Живаго".

"Я прийшла підтримати моїх друзів: режисера Алана Бадоєва та композитора Ігоря Крутого, а також улюблену співачку Лару Фабіан, які є авторами цього фільму. Я навіть брала участь у процесі його створення. Ми з Аланом друзі і партнери по Максу Барських, який знімався у фільмі. Алан показував мені відзнятий матеріал, щоб я могла висловити свою думку, чи чітко видно ідею фільму, чи все зрозуміло, як виглядає у кадрі Лара. Подейкують, що у фільмі багато болю. Але я так не вважаю. І цей проект, і "Гордість країни" показали, що хто мало відчував болю, той мало знав і щастя. І навпаки. Якщо ти літаєш з кінця в кінець на маятнику почуттів, то гостро відчуваєш щастя. Але за це ти заплатиш болем і самотністю", - підкреслила співачка.

На закінчення Могилевська додала, що сама б із задоволенням знялася в такому проекті як "Мадмуазель Живаго".

ФОТОРЕПОРТАЖ: У фільмі "Мадмуазель Живаго" Лара Фабіан народжує

Ще співачка додала, що закінчує вдома ремонт і новосілля відбудеться за пару тижнів: "Там є студія. Вона вже звучить. Думаю, буде одна з найкращих, якщо – не найкраща в країні".

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська кланялася Пінчуку в ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути