вівторок, 26 лютого 2013 05:08

"На день народження збираються всі колишні разом із своїми дружинами" — Могилевська про свою дивовижну якість

"На день народження збираються всі колишні разом із своїми дружинами" — Могилевська про свою дивовижну якість

Наталя Могилевська зізналася, що на свята її часто вітають невідомі чоловіки. Пишуть листи, стукають в двері, інколи кидають камені у вікна, замовляють будівельні люльки і піднімаються до п'ятого поверху з букетом квітів. Про це вона розповіла на зйомках "95-го кварталу".

"До речі, тільки що до мене підходить молоденький журналіст і питає, чому моя пісня називається "Нахаба". Я йому відповідаю: "Бо я зрозуміла після п'яти років життя з інтелігентною людиною, що зі мною поряд може бути тільки нахаба". А він такий: "Наташенька, так я вільний. Ви можете розглянути мою кандидатуру". Нормально? Але мені потім пояснили, що то було його перше інтерв'ю і він просто дуже хвилювався", - зазначила співачка.

Але зв'язок із своїми колишніми чоловіками Наталя таки підтримує.

"В мене дивовижна якість і я сама цьому дивуюсь. Я завжди залишаюсь в теплих стосунках з усіма колишніми. На день народження вони всі збираються разом із своїми дружинами", - зізналася співачка.

Наталя також розповіла, що в останній місяць "забиває золоті цвяхи в свою власну студію".

"На цій студії записуються така кількість першого ешелону і я ніколи б не могла подумати, що вона така відома. Я це дізналася, як ми з'їхали із старого місця, а нове ще не встигли відкрити. За той тиждень радіостанції просто завмерли", - зауважила Могилевська.

Зараз ви читаєте новину «"На день народження збираються всі колишні разом із своїми дружинами" — Могилевська про свою дивовижну якість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути