середа, 05 грудня 2012 17:07

Наталя Корольова притримує маму, щоб у неї не виросла корона на голові

Наталя Корольова притримує маму, щоб у неї не виросла корона на голові
Співачка розповіла, як відзначали 90-річчя бабусі Фото: tvgid.ua

Мамі Наталії Корольової Людмилі, яка стала ведучою кулінарного шоу на одному з російських каналів, не дають проходу шанувальники. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Ми молоді, нам так пощастило, ми стали відомими молодими. А мамі 66. І вона до цієї популярності йшла всі 66 років. І в такому віці, коли нікому вже нічого не пропонують", - зазначила вона.

Корольова зізналася, що іноді їй доводиться стримувати маму.

"Просто вік у мами такий критичний. Щоб корона у мами сильно не виросла, я її тримаю. Коли мама надто вже розходиться, я так її: "Мамо, тихо! Спокійно!" Вона реально показує всім жінкам, що ми жінки, незалежно від віку", - зазначила вона.

Співачка також поділилася, як відзначали 90-річчя її бабусі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: У Мережі з'явилося еротичне фото Наташі Корольової з жінкою

"Бабуся в 90 запалювала не по-дитячому. Вона молодець. Те, що вона витворяла, як ми відгуляли. Дай бог, щоб ми всі так гуляли. Бабуся любить дуже українську музику, тому це були українські народні інструменти, колективи, жарти. Солоха зустрічала, наливала, випивала. Бабуся це все любить. На її ж формат розраховувався захід. Це було дуже весело і бабуля ще й танець врізала", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Корольова притримує маму, щоб у неї не виросла корона на голові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути