понеділок, 10 вересня 2012 17:51

Мати Наталі Корольової готується стати телезіркою

Мати Наталі Корольової готується стати телезіркою
Співачка розкрила таємницю Фото: showbiz.delfi.ua

Мати Наталі Корольової Людмила Поривай зараз перебуває в Києві, де готується до святкування 90-річчя своєї матері. Про це співачка розповіла Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН.

"Відповідно ми повинні зробити це все достойно, знайти місце, зробити розважальну програму, тому що гостей буде багато. І бабуся теж цього дуже хоче. Тож у неї багато турбот. Плюс мама трішки відпочиває від Москви, від ось цієї суєти. І плюс мама стає телезіркою", - зізналася Корольова.

"У неї старша дочка була відомою популярною в 90-ті роки (старша сестра Корольової - українська та американська співачка Руся (Ірина Осауленко), - ред.). Молодшій досі якось вдається все таки бути тією людиною, якою я є на сьогоднішній день. А от мама, яка має таких зоряних дочок якось завжди залишалася в тіні. Ось нарешті мама виходить з тіні", - підкреслила співачка.

Між тим Корольова зізналася, що в цьому році вони з чоловіком Сергієм Глушком не відзначали пишно річницю подружнього життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова схудла завдяки спорту

"Було достатньо скромно. Ми сіли вдома на кухоньці. Ми вирішили, що кожен рік не треба, треба якось робити перерви. Сіли дружною компанією: зять, теща, я. Нормально так пообідали і в принципі відзначили дев'ять років спільного життя", - зазначила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Мати Наталі Корольової готується стати телезіркою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути