четвер, 12 квітня 2012 11:30

Наташа Корольова показала себе без макіяжу

Автор: Фото з Twitter Корольової
 

Популярна виконавиця Наташа Корольова не втомлюється дивувати своїх численних шанувальників. Не обмежившись оголенням, артистка виклала фотографію, яка багатьох просто-напросто шокувала.

Наташа Корольова відрізняється хорошим почуттям гумору і сміливістю. Інакше складно пояснити, чому популярна співачка виклала в свій мікроблог фотографію, яка наробила чимало галасу серед її численних фанатів. Днями артистка опублікувала знімок, на якому постала зовсім без косметики і ще з дивною зачіскою.

Однак навіть не це налякало шанувальників Корольової, а те, що до її голови були приєднані електроди. Сама Наташа постаралася заспокоїти фанатів, підписавши знімок: "Нова методика лікувати зуби!" Втім, якщо цей запис дещо обнадіяв прихильників, то зачіска артистки явно виявилася невдалою: коротке розпатлане волосся спіральками, як після хімічної завивки. А між тим ще місяць тому Наташа Корольова демонструвала шикарне довге волосся.

Нагадаємо, виконавиця вирішила порадувати чоловіків і оголилася, приурочивши це до свята 8 березня. Корольова виклала у власний блог фотографію топлесс. Проте радість шанувальників виявилася скороминучою. Справа в тому, що артистка демонструє груди, проте сама ж і прикриває їх руками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наташа Корольова коле собі ботокс, але до пластики ще не готова

Але, мабуть, не сподіваючись на такий захист, Корольова ще закрилася довгим волоссям, які прибрала в два хвостика. Особливо варто відзначити класичні спортивні темно-сині треники з лампасами. Підписала Корольова фотографію коротко: "Хлопці, сексую спеціально для вас!" Як до цього "сексую" поставився законний чоловік Наташі Сергій Глушко, так і залишилося невідомим.

Зараз ви читаєте новину «Наташа Корольова показала себе без макіяжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути